Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 151

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    27.12.2013
    Пчеларски район
    Плевен
    Днес изслушах лекциите от първата до последната. Сръбският лектор, доста артистичен и впечатляващ мъж, грабна интереса на аудиторията и го задържа до края. След презентацията на Председателя на Полския пчеларски съюз за проблемите на полското пчеларство, бяха зададени доста въпроси, от които мисля, че ще последват добри инициативи. Всичко беше записано и предполагам скоро ще бъде качено.

Потребител
    Регистриран
    27.12.2013
    Пчеларски район
    Плевен
    Завърши и това изложение. Участниците бяха 170 от 16 държави, рекорд досега, НО се налага мнението за тенденция на стагнация в бранша. Без да омаловажавам нито един от лекторите, заслужава си да се гледа презентацията на доц. Пламен Христов.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.04.2016
    Пчеларски район
    Ресен-село Паскалевец
    Ходих на изложението от гледна точка на цените не съм доволен,следя цените на центрофугите и ваните за разпечатване,по скъпи отколкото в магазина на дадена фирма или производител,което ми направи силно впечатление.Дребните неща бяха по евтини,но повечето от нас не отиваме за рамки или хранилки и други подобни.Хубавото е че всичко е събрано на едно място и имаш богат избор.Правя сравнение със други изложения не пчеларски където всичко е по евтино,спрямо магазините или сайтовете им за продаване.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •