Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 721

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Ванка зимата не ни изненада тоя път.Хитро постъпиха и умно. Каква беше файдата да се рине вчера? Чак снощи почнаха по сериозно с обработването със сол.Днес слънцето свърши останалото.Колко градуса беше при теб днес?
    Проблема ни е не, че никой не почиства,а в това , че чакаме всичко на готово./чакаме друг да свърши нашата работа/.Реве оня по телевизията , че не било изчистено покрай колато му.Ами да ми се обади ще отида да му я отрина.Не,че няма такава държава,а че няма такъв народ е лафа.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Ами да ми се обади ще отида да му я отрина:
    Що не го каза това преди снега? Аз да се бъхтам 2-3 пъти, а то виж, имало мераклии.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    https://www.blitz.bg/kriminalni/pres...ews583711.html
    Няма такава държава.

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.10.2011
    http://agrozona.bg/%d1%81-%d0%bd%d0%...d1%81%d1%82/С над 31 хил. лв. компенсират заради бедствия собственици на животни и кошери. 85 млн. лева са отпуснатите средства за подпомагане на тютюнопроизводителите
    13.03.2018 | 12:15

85 млн. лева ще бъдат отпуснати за подпомагане на тютюнопроизводителите.Ког ще ги стигнем колеги? До колкото знам тютюнопроизводителите получават субсидии само от бюджета.От ЕС не получават! Как така за тях има 85 млн. лева, а за нас пчеларите няма защо ?Подиграват се с 3лв на кошер до 200 кошера за деминимис 4млн е до 85млн. каква е разликата?.....

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от cecko96_1 Виж публикацията
    http://agrozona.bg/%d1%81-%d0%bd%d0%...d1%81%d1%82/С над 31 хил. лв. компенсират заради бедствия собственици на животни и кошери. 85 млн. лева са отпуснатите средства за подпомагане на тютюнопроизводителите
    13.03.2018 | 12:15

85 млн. лева ще бъдат отпуснати за подпомагане на тютюнопроизводителите.Ког ще ги стигнем колеги? До колкото знам тютюнопроизводителите получават субсидии само от бюджета.От ЕС не получават! Как така за тях има 85 млн. лева, а за нас пчеларите няма защо ?Подиграват се с 3лв на кошер до 200 кошера за деминимис 4млн е до 85млн. каква е разликата?.....
    Има едни телевизионни кино кадри,които се излъчват от телевизиите само когато им е удобно на които ясно и категорично един мастит политик казва–Аз съм човекът който казва на кого колко пари ще се дадат в тази държава.
    По ясно,здраве му кажи.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •