Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 80

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    18.01.2012
    Пчеларски район
    там край реката
    Уважаеми колеги кандидати за усвояване на пари по различните програми. Уважавам предприемачеството във всеки от Вас. Всяка една мярка - Млад фермер (6.1), Развитие на малките стопанства (6.3) Мярка 11 (Биологично земеделие/направление "Биологично пчеларство") е със ангажимент 5 години. Вие гледате лъскавото - кесийката с парите. Не забравяйте, че медала има и обратна страна - "ИЗДЪНКА = ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ." Призивът ми е четете първо наредбите и резюметата публикувани на страницата на ДФ "Земеделие". Обмисляйте хубаво бизнес идеите си и начина по който ще ги реализирате. Не се доверявайте изцяло на консултантите, защото те работят шаблонно. Вие трябва да сте страната която командва. Преценявайте риска. Това са моите съвети.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Краско Виж публикацията
    Уважаеми колеги кандидати за усвояване на пари по различните програми. Уважавам предприемачеството във всеки от Вас. Всяка една мярка - Млад фермер (6.1), Развитие на малките стопанства (6.3) Мярка 11 (Биологично земеделие/направление "Биологично пчеларство") е със ангажимент 5 години. Вие гледате лъскавото - кесийката с парите. Не забравяйте, че медала има и обратна страна - "ИЗДЪНКА = ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ." Призивът ми е четете първо наредбите и резюметата публикувани на страницата на ДФ "Земеделие". Обмисляйте хубаво бизнес идеите си и начина по който ще ги реализирате. Не се доверявайте изцяло на консултантите, защото те работят шаблонно. Вие трябва да сте страната която командва. Преценявайте риска. Това са моите съвети.
    Краско, много изискано се изказваш. Щото си възпитан човек или имаш задръжки...
    А истината се оказва друга. Поне за мен.
    Истината за мен е "за кокошка няма прошка, за милиони, няма закони"... в държавата мащеха! Където не се измислят правила "как да помогнем на бенефициентите да изпълнят изискванията", а се пишат "методологии за ограничаване на изплащането на субсидии"...
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Краско, много изискано се изказваш. Щото си възпитан човек или имаш задръжки...
    А истината се оказва друга. Поне за мен.
    Истината за мен е "за кокошка няма прошка, за милиони, няма закони"... в държавата мащеха! Където не се измислят правила "как да помогнем на бенефициентите да изпълнят изискванията", а се пишат "методологии за ограничаване на изплащането на субсидии"...
    Че то държавата сме ние. Каквито сме - такава ни е и държавата. Няма на кого да се сърдим, освен на себе си. За българина "далавера" е машинация, в която не участва. Ако участва - е бизнес.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •