Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1251

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Дака тука си грешка, майсторите не слагат питки защото знаят как да работят с кошери. Само аматьорите слагат питки, че ги е страх да не уморят кошерите от глад .
    Тъй като ми се налага да следя всеки пост и от тази ми работа, и според това което казваш се разбра едно, а то е, че всички са аматьори и само Делтата е майстор. Само той се хвали, че храни само с мед. Всички останали наслагаха питки.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Тъй като ми се налага да следя всеки пост и от тази ми работа, и според това което казваш се разбра едно, а то е, че всички са аматьори и само Делтата е майстор. Само той се хвали, че храни само с мед. Всички останали наслагаха питки.
    Колега Дончев , Делтата спазва и други правила при отглеждането на пчели .

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Колега Дончев , Делтата спазва и други правила при отглеждането на пчели .
    Хайде, открехни малко уиндоуса. Виж аз каква реклама ти направих.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    След месец ще го бъде - на час по лъжичка .
    Стъпка по стъпка .
    Сега , каквото и да кажа няма да е актуално .

Автор
    Регистриран
    11.11.2016
    Пчеларски район
    Айтоско
    Моите почнали да складират питките в питите!Проверих всичките кошери.Някои са с пресни яйца,други със запечатано пило,а трети сомо с подготвени килийки.Имат и преработен,разреден мед за пилото или почнали да носят нектар

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Kowalski Виж публикацията
    Моите почнали да складират питките в питите!Имат и преработен,разреден мед за пилото или почнали да носят нектар
    Това би трябвало да ти говори много!!! И дали да продължаваш да ги тъпчеш с нови питки? Защо ги складират, а не вземат толкова колкото им трябва? А след това?
    А това за пресен нектар е много относително като хипотеза.Условията са неблагоприятни за такъв по това време.Прашец –да,има откъде–леската разтваря,кокичето и минзухарите дават доволно в диво и градинско цъфтене.По вероятно е да е разреден мед или част от пренесените питки.

Автор
    Регистриран
    11.11.2016
    Пчеларски район
    Айтоско
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Това би трябвало да ти говори много!!! И дали да продължаваш да ги тъпчеш с нови питки? Защо ги складират, а не вземат толкова колкото им трябва? А след това?
    А това за пресен нектар е много относително като хипотеза.Условията са неблагоприятни за такъв по това време.Прашец –да,има откъде–леската разтваря,кокичето и минзухарите дават доволно в диво и градинско цъфтене.По вероятно е да е разреден мед или част от пренесените питки.
    Вече им сложих,къде по 1кг,къде по 0,5.От долу си имат по един корпус с празни рамки за излишния мед!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Сън не ме хвана докато не отидох да проверя хранилките да ли пчелите са слезли от тях.От моето първо подхранване с питки установих едно нещо.Всички които бяха с потни хранилки си изядоха всичко до грам, а тия които не бяха са го кусали само.Ако се лъжа защо са го изяли моля да ме поправите.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Почетен Автор
    Регистриран
    24.12.2017
    Пчеларски район
    Кирково .Кърджали
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Сън не ме хвана докато не отидох да проверя хранилките да ли пчелите са слезли от тях.От моето първо подхранване с питки установих едно нещо.Всички които бяха с потни хранилки си изядоха всичко до грам, а тия които не бяха са го кусали само.Ако се лъжа защо са го изяли моля да ме поправите.
    Може и да греша,но мисля че,конденза прави питката по-лесна за приемане.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Студ,виелици.Такава е обстановката при нас. Кошерите не се виждат от снега.Малко ми се сви душичката като ги видях.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •