Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 101

Преглед на хибрид режима

Цитат Първоначално публикувано от kokona Виж публикацията
    Аз го продавам на 6 лв. Буркан Омния...И сега ще почнат едни писаници.......
    Извинявам се, че съм от тези който ще пишат. Няма да ви коментирам цената, така сте решили така го продавате, но защо буркан омния който взима 1 кг и 200 гр мед. Така цената ви даже не е 6 лв а е 5 лв и 50 ст ако взимате и бурканите пада още. Ако бях на ваше място поне буркана щях да сменя на 720 мл поне ....
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от ianev Виж публикацията
    Извинявам се, че съм от тези който ще пишат. Няма да ви коментирам цената, така сте решили така го продавате, но защо буркан омния който взима 1 кг и 200 гр мед. Така цената ви даже не е 6 лв а е 5 лв и 50 ст ако взимате и бурканите пада още. Ако бях на ваше място поне буркана щях да сменя на 720 мл поне ....
    Колежката е писала Омния, но не прочетох да пише -1кг. и 200гр. Може да е 1кг.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Колежката е писала Омния, но не прочетох да пише -1кг. и 200гр. Може да е 1кг.

Атанасов според теб при сухо време и влажно време един вид мед да ли ще тежи различно?
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •