Не го разбирате тоя Друмев.
Ще напълни капаните в тоз момент.![]()
Не го разбирате тоя Друмев.
Ще напълни капаните в тоз момент.![]()
Увеличаваха се вярно и се запасяваха добре за зимата.Ама не знаеше една малка подробност която аз вече я знам, а ти я писа преди малко.Затова съм на принципа по добре му помогни със знания които имаш от колкото да се чудиш после от де да вземеш знания.
п.п. Кой разбрал разбрал кой не е да е.![]()
При мен прашеца го няма в изобилие, слабо носеха предните дни при слънчево време. Леската слабо е отворила, тепърва и предстой, то няма друго от което да вземат прашец по това време при мен. Правих основни прегледи на доста кошери. Някой още не са почнали с пилото, други сега почват само яйца, други са напред с пилото на 2-3 пити на капачка с вече излюпени млади пчели. Добре са изкарали до сега, подмор в нормите, добри запаси и пчела. Чака ги много работа, към 1500 декара рапица най-напред.
На слънчевите места във Варна бадема разцъфтя .
Вчера пчеличките носеха прашец , но днес след обед бе студено с преоблаващ вятър от морето и нямаше полети .
Точно такива топки видях и аз.Но всяко зло за добро.След тоя случай спазам вече хигиената на пчелина да е безупречна.Преди какво беше чистя мостове и хвърлям по земята .![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))