Здравейте . Не знам дали точно тук е мястото на този въпрос. Някой ако може да сподели в Пловдивско , откъде мога да закупя нови кошери ?
Здравейте . Не знам дали точно тук е мястото на този въпрос. Някой ако може да сподели в Пловдивско , откъде мога да закупя нови кошери ?
пробвай в Пловдив, след арменския площад, посока Билла.
Ако не ти харесат, поне ще добиеш представа какво търсиш
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
къде се намира точно магазина на 6-ти септември ли е ? Ако може точен адрес ?
да, на 6-и септември, точно между двата светофара - на арменския площад и следващия. Няма как да го пропуснеш - една голяма витрина на която пише "ПЧЕЛА". Точния адрес не го знам.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Колега,
Можеш да видиш и в магазина на Макрев Пловдив ул. Иларион Макариополски 75.
това е в близост до Военна болница. Успех.
Вдъхновяват ме позитивните хора от които съм заобиколен.
Търся да си закупя оборудвани нови ЛР кошери-подобрен модел на Л.Радоев.Надявам се,че някой ще отговори и ако става въпрос за района на Пловдив и Хасково ще е добре.С благодарност разбира се!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))