На прав път си. Търси -бяла сакарка, тя от дъбови кори мана прави по 70кг. При теб ще са най-малко 140кг.
пп. за производителя-- на лично, че са дефицит.
Ще прави, как няма да прави, но ти още не си разбрал, че 50% е гена, а другото е майсторлъка на пчеларя. От Бялата Сакарка, който съм дал на хората, повече от половината са ми върнали обаждане, че семействата са по добри от техните и събират повече мед.
Ще прави, как няма да прави, но ти още не си разбрал, че 50% е гена, а другото е майсторлъка на пчеларя. От Бялата Сакарка, който съм дал на хората, повече от половината са ми върнали обаждане, че семействата са по добри от техните и събират повече мед.
Писал съм, че съм слаб пчелар , но за гена бих купил ако има . Ще изпраскам поне 40 майки.( дъщери, да не си помислиш, че ще купя 40 )
Знам , ама как да напиша : подари ми 2 майки. Не е възпитано. ЦРУ -то има почерпка от мен.
Атанасов ако искаш аз да ти подаря живот и здраве аз? Само, че добивите са високи и да не си докараш дископатия.От София ли искаш или от северен централен?
Атанасов ако искаш аз да ти подаря живот и здраве аз? Само, че добивите са високи и да не си докараш дископатия.От София ли искаш или от северен централен?
Абе майтапите се, ама аз съм сериозен. От четири места съм купувал и извода е, че се разпада гена още при дъщерите. Така, че приемам оферти от колеги. Ти си третият -давай.
Абе майтапите се, ама аз съм сериозен. От четири места съм купувал и извода е, че се разпада гена още при дъщерите. Така, че приемам оферти от колеги. Ти си третият -давай.
Ама ти си бил медар, а не пчелар. Не се обиждай ама за толкова години само си ги гледал, а не отглеждал. При отглеждането си правиш някаква твоя селекция, каквато на теб ти харесва, а не чакаш само да вадиш мед и да купуваш болестите на другите.
След 15 май ми напомни да ти пратя. Породата ще си я познаеш по ушите.