Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 147

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Точно, 10% бих продал на рамки, 10% на дребно ( за сега толкова ми е развит пазара) и другото искам не искам ще трябва да го „подаря“ на прекупвачите, просто нямам какво да го правя. Ако добия само 1 тон мед (да не дава Господ), остава само варианта „на дребно“ и тогава ще мога да чакам и аз цена от 12 лв.
    Успех. Аз се боря за друго.

Потребител
    Регистриран
    18.08.2014
    .
    Гледам господата от Пастили много добре отговарят.И аз имах някои въпросче, ама след като темата е станала'' Въпроси без отговори'' ще търся друг начин за контакт.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Говоренето е сребро, а мълчанието е злато - народна мъдрост.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Автор
    Регистриран
    02.08.2014
    Да не забравяме, че този форум е любимата платформа за социологически проучвания и експерименти на старшия "пастил"... гледат ви сеира и си водят записки...

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kubio Виж публикацията
    Да не забравяме, че този форум е любимата платформа за социологически проучвания и експерименти на старшия "пастил"... гледат ви сеира и си водят записки...

То момчето си свери часовника още миналата година ако питате мен.Може да няма възможност да отговаря на въпросите.
    А то едни записки.Но пък цените са примамливи не може да се отрече.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от kubio Виж публикацията
    А, че ние не гледаме ли? Правим същото, но друг плаща сметката.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Ако са ви скъпи разговорите по телефона, ЛС за сега са безплатни и хората много бързо и точно отговарят на всякакви въпроси, че даше и имейли пращат ако има проблеми с ЛС.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Е това можеше и по рано да се каже. А не хората да гадаят и хвърлят боб.Това ващо инфо е като моя лаф,,седя и им гледам сеира,,
    А хората са си прави да бързат защото миналата година ако са биле 40 тая ще са 400 пчеларите, това са си сериозна цифра рамки.Дето викаше бай Иван акацията ,,Може и да не ни огрея нас с тия рамки,,

п.п.И няма да се претеснявате ще триете смело постове да не си развяват много коня някои хора.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •