Вальо , не виждам нищо ново .
Цецо е зазимил силни семейства , а предполагам е извършил някои манипулации до началото на декември .
Вальо , не виждам нищо ново .
Цецо е зазимил силни семейства , а предполагам е извършил някои манипулации до началото на декември .
Какво толкова ги мислиите, каквото и да стане това е. И аз го мислех постоянно първите години като започнах да гледам пчели, но вече не. Знам че съм си свършил работата когато е трябвало и сега си пия ракията спокойно. Каквото и да дойде (топло или студено) това е времето няма как да го променим. Важно да имат ядене а от тук на татък ако семейството е здраво ще иззимее, дано на всички колеги да са минимални или нулеви загубите.
Шибано време!Сутринта беше понапекло и се позатопли.В 13,00 часа без всякакве признаци започна да вали и то силниччко.Температурата навън е около 5,5градуса.Спра да вали около 14,15 но капчуците си вървят.Снегът се топи.
Поздрави:ЦветанДимитров
Здравейте!
Преди малко се върнах от с.Градище където са ми кошерите.До селото пътят изчистен да асфалт че и на места дори сух.Смятайте колко беше валяло плез ноща-5-8см.Изчистихснега около кошерите и ги прослушах с едно маркуче.Всичко което бях зазимил е в отлично състояние.Товаможе само да ме радва.В прогнозата гледах че ще се затопля още повече-днес капчуците от към южното изложение бяха тръгнали.Току виж ако е така пчелите да излезат на прелката на припек.
Поздрави:Цветан Димитров
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))