Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 448

Преглед на хибрид режима

Мисяля,че е приложимо за ДБ и то само за магазините за да не се снемат при наложащ преглед ,относно дисбаланса може да се компенсира с един крак които при разтваряне да се пуска като степента.Но дали е оправдано е друг въпрос .

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Има тема за питките, но понеже тук стана лаф за рязане на Апифонда, та да споделя малко опит.

Оказа се че не е такъв зор, явно има по-мързеливи от мен. По-лесно се реже блок, който е преседял на стайна температура(пробвано и с такъв -държан на студено. Първо срязах ( с нож за хляб ) блока по дължина на две части. Една половинка е колкото хляб и техниката на рязане е същата (който е рязал хляб -де ). Оказа се че с натиск напред и назад се реже по-добре, отколкото само отвесно. Няма нужда да се кисне ножа във вода ( пробвано ). При натиск -рязане само отвесно ,по ножа остава повече материал и явно това е логиката на горещата вода. Да отмива натрупванията. На 5-6 филии, аз обирах налепа, който не е много, с друг нож. Отрязаните филии се отъркалват в пудра захар, за да се пуснат в плика. Аз ползвам целофанови ( 500бр. --14.50лв. ), ако са някакви тънкофайски--незнам. Ако има някоя по-дебела филия, в плика се разточва лесно на ръка. Филиите съм ги рязал по около сантиметър и стават около -400гр.Ами това е-смело режете.

пп.Пропуснах : по добре стават филиите, когато се режат заедно с найлона( синия -оригинален ).

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Писах : нож за хляб, но е с право ( неназъбено ) острие.

нещо такова

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •