А утре го дават пика на жегата при нас, ако е така ще отворя един кошер да видя има ли пило.
А утре го дават пика на жегата при нас, ако е така ще отворя един кошер да видя има ли пило.
При мен не беше толкова топло, но все пак успях да отворя един среден по сила кошер. Не огледах хубаво защото пчелите не бяха много доволни че ги отварям. Не видях да има пило а кълбото на 8 междурамия в предния край. Мед има нормално и всичко излежда добре, останах доволен. Може би мрежата задържа семействата да започнат с пилото. Иамам един много активен кошер започва от рано да ходи на някъде най вероятно ми носи болести от някое умряло семейство.
Май само аз съм карък, без пило, и с плътни кълба. Ма и без сняг. Мед имат...повече от много. Чудя се дали да им правя питки.
IMG_20180106_142240.jpg
Колкото повече толкова повече. Така бях решил и така направих, от годините съм се научил че когато реша нещо и после не го направя съжалявам. По принцип есента беше много суха и не знам кой кошер колко пило гледа защото не съм ги отварял от 15ти август и за мое спокойствие им сложих питки въпречи че нямаше нужда. Пък не съм и много умен даже се чудя кой ми даде диплома за висше![]()
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))