Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 6768

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    А утре го дават пика на жегата при нас, ако е така ще отворя един кошер да видя има ли пило.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    А утре го дават пика на жегата при нас...
    Вярно, днеска пътувах Криводол, Бяла Слатина, Кнежа - следобяд беше 17 градуса, като пролет.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Вярно, днеска пътувах Криводол, Бяла Слатина, Кнежа - следобяд беше 17 градуса, като пролет.
    При мен не беше толкова топло, но все пак успях да отворя един среден по сила кошер. Не огледах хубаво защото пчелите не бяха много доволни че ги отварям. Не видях да има пило а кълбото на 8 междурамия в предния край. Мед има нормално и всичко излежда добре, останах доволен. Може би мрежата задържа семействата да започнат с пилото. Иамам един много активен кошер започва от рано да ходи на някъде най вероятно ми носи болести от някое умряло семейство.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Май само аз съм карък, без пило, и с плътни кълба. Ма и без сняг. Мед имат...повече от много. Чудя се дали да им правя питки.

IMG_20180106_142240.jpg

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Май само аз съм карък, без пило, и с плътни кълба. Ма и без сняг. Мед имат...повече от много. Чудя се дали да им правя питки.
    И аз съм без пило или поне бях преди 10тина дена.
    Мед също има, но им сложих и питки и ще се видим живот и здраве на пролет

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    И аз съм без пило или поне бях преди 10тина дена.
    Мед също има, но им сложих и питки и ще се видим живот и здраве на пролет
    Добре де,Nik, защо им сложи питки.?
    Ако имаш желание можеш да ми отговориш.В зависимост от отговора ти,пак ще питам.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Добре де,Nik, защо им сложи питки.?
    Ако имаш желание можеш да ми отговориш.В зависимост от отговора ти,пак ще питам.
    Колкото повече толкова повече. Така бях решил и така направих, от годините съм се научил че когато реша нещо и после не го направя съжалявам. По принцип есента беше много суха и не знам кой кошер колко пило гледа защото не съм ги отварял от 15ти август и за мое спокойствие им сложих питки въпречи че нямаше нужда. Пък не съм и много умен даже се чудя кой ми даде диплома за висше

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Колкото повече толкова повече. Така бях решил и така направих, от годините съм се научил че когато реша нещо и после не го направя съжалявам. По принцип есента беше много суха и не знам кой кошер колко пило гледа защото не съм ги отварял от 15ти август и за мое спокойствие им сложих питки въпречи че нямаше нужда. Пък не съм и много умен даже се чудя кой ми даде диплома за висше
    Само иронизирането не ми харесва! Това говори,че ти си вътре в конфронтацията и ти трябва искрата.
    Аз не търся това.Аз само попитах!
    Лека вечер и успех.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Само иронизирането не ми харесва! Това говори,че ти си вътре в конфронтацията и ти трябва искрата.
    Аз не търся това.Аз само попитах!
    Лека вечер и успех.
    Не, аз не търся това, даже тоно обратното винаги се стремя да го избегна. Кажи си мнението, аз уважавам мнението на всеки дори да не сме на една гледна точка.
    Успех и на теб, и най вече здраве!

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията

IMG_20180106_142240.jpg
    Перфектно разположение на храната и перфектно количество. Ако всичките са ти така и ако това ти е средната рамка, шапка ти свалям.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •