Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 396 от 807 ПърваПърва ... 296346386394395396397398406446496 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,951 до 3,960 от общо 8061
    Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Не търся конфликти, зададох нормален въпрос на Кандо. Дано си безпристрастен.
    Всички сте мои хора, ще ви банирам наред.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Кво стана с ямболския романист. Гориво ли нямаш. Ще задам въпроса по друг, по-лесен начин.

Със 100 въоръжени мъже отивам да свалям властта. Минаваме през Ямбол, убиваме кмета, шефа на полицията, тук-там някой срещнат и на изпроводяк един галош с ник гогол, какво ще ни се случи в последствие.
    .
    И накрая ви среща Динко и ви връзва със свински опашки.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Недосегаем!!! Ухаааа! Затова ли припали Балканчето и набързо драсна 2–3 поста за да си вдигнеш самочувствието–болни амбиции,болно съзнание е твоето Чанко челеби.А това е в резултат на болния ти мозък.
    Уха...Аз съм с болен мозък, пък теб съветват : да си пиеш хапчетата. Да , не можеш да ме обидиш, най- малко с -челеби-.Ласкаеш ме, по-подхожда на теб. : В гръцкия "Челеби" е била известен само като турска дума; според някои тълкувания "Челеби" в турския език означава "от благородно потекло." Според речника Хуласа-йи 'Аббаси за" Челеби" означава:" писател "," поет "," читател "," опитен "," надарени с природен интелект. "

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Сори, не знам защо излезе с такъв шрифт.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    ..........................
    Виждам, че си пилиш мозъка, да търсиш нови обиди. Прочети статията и ще схванеш, какво съм имал предвид.

http://legalworld.bg/28633.bojko-bor...--chakyra.html

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Атанасов приятелю що ще сваляш бат Бойко и ще убиваш някого? Каква ще ни е каузата? За какво да се трепеме? Ако отговориш на моите въпроси може да търсим 98 човека още.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Атанасов приятелю що ще сваляш бат Бойко и ще убиваш някого? Каква ще ни е каузата? За какво да се трепеме? Ако отговориш на моите въпроси може да търсим 98 човека още.
    Аз ще ви стана ятак, но искам като докарам един камион манджа, след това вие да ми го пълните с тенекии БИО - мед от балкана. От този дето ще го изкарвате горе докато си чешете топките и се правите на айдуци, че то пчелар без кошери не може да остане.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Аз ще ви стана ятак, но искам като докарам един камион манджа, след това вие да ми го пълните с тенекии БИО - мед от балкана. От този дето ще го изкарвате горе докато си чешете топките и се правите на айдуци, че то пчелар без кошери не може да остане.

А, не на тая цена няма как да стане.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    А, не на тая цена няма как да стане.
    Като постоите 3-4 дена гладни и канати на камиона ще сложа. Еееее. И ти като Мутафов ме мислиш за будала.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Кви манжи кви хайдуци, къв балкан, ний от Ямбол до Сливен не мойм стигна. Цялата втора и трета армия, ще са връз назе. Ша сме сепаратисти и убийци и нема да има паметници от потомците.

Страница 396 от 807 ПърваПърва ... 296346386394395396397398406446496 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •