Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
Да ти обяснявам ли, че според теб в България има планктон и имбецили, които чакат някой да им даде наклон на средния крачол. Например. Иии значи за мандрите и Балкана си съгласен, че ги е имало. Ама за турското робство са ни промивани мозъците. Пак например. Ай че не ми се занимава с...с такива дето нямат себеуважение като народ. И за последно да ти дам наклон-само си помисли в Турция например (ако) са били под робство-дали ще го отричат.
Уважаеми Валентин Точков, моля да ми посочите къде съм написал, че е нямало робство. Естествено, че е имало ....само, че аз не съм сърдит на османците, че са ни победили и владяли. Победили са ни, пет века не сме могли да ги надвием и са ни "давали наклон на средния крачол". 100% съм сигурен, че ако българите са завладяли някой друг народ не биха се държали по различен начин (каму ли с друга вяра). Уважам всеки който заслужава да бъде уважаван, без значение дали е българин, турчин, руснак или патагонец ... ма някой да ме обвинява, че не уважавам сбор от хора (които не познавам) под общ знаменател - само защото са "нация" ... моля ви!?