Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 385 от 807 ПърваПърва ... 285335375383384385386387395435485 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,841 до 3,850 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Атанасов видя ли тема за видео наблюдението?

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Колега smsi-h , засилихате в другата стая, та чак при Бай Мичо. Разбра ли нещо ? Намери ли линка ? Моля те помагай, че както върви ще си пукясам без да съм я разбрал тая система.
    Атанасов остаряла ти е информацията Бай Мичо от Ферарианец стана Кемеровец като система
    ама ще си го кара ферарито ама по руска технология.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Е аз за какво го карам да види темата.Много е изостанал щото я кара още по стария начин.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Атанасов видя ли тема за видео наблюдението?
    Сега чета за видео заснемане, нали разбираш, като Борис Стефанов. Като чуя за негова лекция отивам и веднага-клип. Не чакай да го видиш в тубата, ще е личен архив.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Атанасов остаряла ти е информацията Бай Мичо от Ферарианец стана Кемеровец като система
    ама ще си го кара ферарито ама по руска технология.

Аве все късно живея. То и нашия човек ще мине на лежаци, дорде втасам.

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Колега smsi-h , засилихате в другата стая, та чак при Бай Мичо. Разбра ли нещо ? Намери ли линка ? Моля те помагай, че както върви ще си пукясам без да съм я разбрал тая система.
    То вече е ясно, че човека не желае да сподели нищичко. Още повече, че в другата тема, където молих да разкаже, за какво иде реч, коментарът му е изтрит. Не ми се търсят отделни коментари в цели теми. Карай да върви... И все пак горния гледа...

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    То вече е ясно, че човека не желае да сподели нищичко. Още повече, че в другата тема, където молих да разкаже, за какво иде реч, коментарът му е изтрит. Не ми се търсят отделни коментари в цели теми. Карай да върви... И все пак горния гледа...
    Нищо не е изтрито. Една част от мненията са преместени в настоящата тема. А той, Янчо споделя, но малко объркано, а и не всичко казва.
    Както и ти предположи, работи с фарар с пластмасови магазини на Никот. Предоставя голям обем за развитие на семействата. Има една паша - мана, която мисля, че е през юли. И други подробности, които не издава.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Нищо не е изтрито. Само е преместено. Търсете.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Е, бързо се отказа, аз чета от 5г. За резултата не ме питай. Най-важното е, че храни като за световно.

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Нищо не е изтрито. Една част от мненията са преместени в настоящата тема. А той, Янчо споделя, но малко объркано, а и не всичко казва.
    Както и ти предположи, работи с фарар с пластмасови магазини на Никот. Предоставя голям обем за развитие на семействата. Има една паша - мана, която мисля, че е през юли. И други подробности, които не издава.
    Разбрах от видеото му, че работи с фарар на Никот. Впечатлен съм от демонстрацията, пиша му 6+!
    Разбрах и че предоставя голям обем на семействата, храни още през зимата като за световно /е то друго не може и да се очаква при силни семейства/, но подробностите са важни; не е ясно ползва ли ханеман, какви са му майките, през лятото разпечатва ли запечатания мед вместо да подхранва възбуждащо с рядък сироп, и най-вече семействата двумайчини ли са.
    Абе ако тръгне дискусия ще го питам още по една камара въпроси, щото ще възникнат много питанки. Ама дали той ще отговори? А сега де...

Страница 385 от 807 ПърваПърва ... 285335375383384385386387395435485 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 13 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 13 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •