Атанасов видя ли тема за видео наблюдението?![]()
Атанасов видя ли тема за видео наблюдението?![]()
Е аз за какво го карам да види темата.Много е изостанал щото я кара още по стария начин.![]()
Нищо не е изтрито. Една част от мненията са преместени в настоящата тема.А той, Янчо споделя, но малко объркано, а и не всичко казва.
Както и ти предположи, работи с фарар с пластмасови магазини на Никот. Предоставя голям обем за развитие на семействата. Има една паша - мана, която мисля, че е през юли. И други подробности, които не издава.![]()
Разбрах от видеото му, че работи с фарар на Никот. Впечатлен съм от демонстрацията, пиша му 6+!
Разбрах и че предоставя голям обем на семействата, храни още през зимата като за световно /е то друго не може и да се очаква при силни семейства/, но подробностите са важни; не е ясно ползва ли ханеман, какви са му майките, през лятото разпечатва ли запечатания мед вместо да подхранва възбуждащо с рядък сироп, и най-вече семействата двумайчини ли са.
Абе ако тръгне дискусия ще го питам още по една камара въпроси, щото ще възникнат много питанки. Ама дали той ще отговори? А сега де...![]()
В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))