Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
Офтопик.
Не беше така. Тук имаше много хора които споделяха. После започнаха да си траят и многократно се опитвах да натъртя, да се вземат мерки. Резултата е че остахме шепа хора които си се знаем и си правим раздумки без особена полезност.

Ти Дончев също имаш вина за изчезването на доста хора от тук. С предните си никове се държеше доста остричко и то с всички. Каквато си в надробим такава ще я сърбаме.
Ти хем искаш твърда ръка, хем пък сега - защо? Именно точно заради теб го направих. Ти беше повода да съм строг. Ти негодуваше . Сега който не му харесва да върви в другия форум. Тук или ще има ред или вън. Избирайте. На никой не е забранено да излага тезите си надълго и нашироко. А и не виждам кой толкова съм изгонил. Слави 13? Ами когато се държиш като олигофрен с мода, той как да процедира? Да остави да му серат на главата? Е, няма как да стане. Василевса? Тук ми се правеше, че едва може да пише, а оттатък показва висш пилотаж. Кой им е виновен? Аз ли? Като се държиш нормално, кой ще ти пречи. Пишеш си по темата и си пееш. Давайте. Вие сте.