Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 188

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Затова всеки си има пчелин/и и може да си прави фокуси и магии колкото си иска. Ааааа, колега Гогол, ти направо ми скри шайбата с тази плеяда от велики пчелари. Заминавам да се подготвям.
    Ти си си подготвен,щом си видял,че основата в метода на Севдат е метода на Х.Алей. Не бързай да ходиш в библиотеката.Така че,не мога да ти скрия шайбата.Че са велики,велики са.Ама кой да чете Трендафиле?На някои им е по–удобно да поразпитат,да запалят тук–там някой фитил,санким изскочи повече информация.Като им го кажеш право в очите,се сърдят като деца останали без полагащото им се бонбонче.И ни в клин,ни в ръкав изтърсят,че са оперирани на млади години от всякакви други мнения и квалификации.
    А относно цитираните светила в пчеларството–любознателе съм,чета всичко.Жалкото е,че не успявам да пробвам всичко.Имам недостиг от време,все не достига.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Ти си си подготвен,щом си видял,че основата в метода на Севдат е метода на Х.Алей. Не бързай да ходиш в библиотеката.Така че,не мога да ти скрия шайбата.Че са велики,велики са.Ама кой да чете Трендафиле?На някои им е по–удобно да поразпитат,да запалят тук–там някой фитил,санким изскочи повече информация.Като им го кажеш право в очите,се сърдят като деца останали без полагащото им се бонбонче.И ни в клин,ни в ръкав изтърсят,че са оперирани на млади години от всякакви други мнения и квалификации.
    А относно цитираните светила в пчеларството–любознателе съм,чета всичко.Жалкото е,че не успявам да пробвам всичко.Имам недостиг от време,все не достига.
    Раздавай се, раздавай се. Нали знаеш, че арните жени и от малко хващат, а калпавите колкото и да ги ръчкаш - пак тая.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •