Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 188

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Чанко от как взе да ги пренасяш по добри ли станаха майките ти.
    Процента на добрите се вдигна. Преди съм ползвал предимно маточници от самосмяна и в крайни случаи свищеви.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Процента на добрите се вдигна. Преди съм ползвал предимно маточници от самосмяна и в крайни случаи свищеви.
    Атанасов една известна система от тия по дърветата със среден добив 200кг. а на база свищаци.
    Системата е печелила:
    наградаезультаты его научной деятельности обобщены в книге «Кемеровская система ухода за пчелами», вышедшей в 1963 г. Книга выдержала три издания и награждена бронзовой медалью XXIII Международного конгресса Апимондии.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Атанасов една известна система от тия по дърветата със среден добив 200кг. а на база свищаци.
    Системата е печелила:
    наградаезультаты его научной деятельности обобщены в книге «Кемеровская система ухода за пчелами», вышедшей в 1963 г. Книга выдержала три издания и награждена бронзовой медалью XXIII Международного конгресса Апимондии.
    Казвам ти : Остави ги тези ....Ако имаше полза, от всичките теории, които си чел от тях, отдавна да си пчелар № 1 в БГ. и да четем как вадиш по 200 + кг. от кошер.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Като гледам това число за изкаран мед от кошер как расте, расте, расте и имам чувството, че след година, две ще е 1000, 1000. Еееее, спрете се малко. Че то четвърт тон. Това са десет тенекии мед. Както съм казвал и преди, ако ги поставите върху кошера........ще го забиете в земята.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Като гледам това число за изкаран мед от кошер как расте, расте, расте и имам чувството, че след година, две ще е 1000, 1000. Еееее, спрете се малко. Че то четвърт тон. Това са десет тенекии мед. Както съм казвал и преди, ако ги поставите върху кошера........ще го забиете в земята.

Брата един колега когато му каза да разшери с още магазини кошерас 15 рамки пило му каза, ,,краката няма да издържат,,.Колегата го посъветва да подложи тухли под кошера.Така че дай 1/4 т пък нека се забива в земята.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Брата един колега когато му каза да разшери с още магазини кошерас 15 рамки пило му каза, ,,краката няма да издържат,,.Колегата го посъветва да подложи тухли под кошера.Така че дай 1/4 т пък нека се забива в земята.
    Кой е този колега? Не ме ли пита мен за тия разширения? Или ти вече загуби връзка на кой си се обаждал, кой какво ти е препоръчал и те така? Убавец.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Кой е този колега? Не ме ли пита мен за тия разширения? Или ти вече загуби връзка на кой си се обаждал, кой какво ти е препоръчал и те така? Убавец.

А помня, помня, ама не смея да му споменавам името без причинно.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Аааааааа много добре знаеш какво е в експериментална станция и в реални услояи от частници но пашата си е паша.
    Щом аз мога от 3-4 лидера да извадя 40-50кг. на стационар що да не може в Сибир да се извади среден добив 50-60кг. а при добра година 100ина. и това е реално и го знаеш. Предполагам че и в България има някой много добри микрорайони.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Аааааааа много добре знаеш какво е в експериментална станция и в реални услояи от частници но пашата си е паша.
    Щом аз мога от 3-4 лидера да извадя 40-50кг. на стационар що да не може в Сибир да се извади среден добив 50-60кг. а при добра година 100ина. и това е реално и го знаеш. Предполагам че и в България има някой много добри микрорайони.
    Някъде четох, че рекорда от 120 килограма/ още по времето на СССР/ е именно там, но 120 кг. С кошер лежак. На същото място прочетох и донесен нектар за деня 19 кг./Друмев го спомена, но обърка с 18 кг./ Превърнато в мед да кажем 10 кг. За 5 дни.....може да стане 50 кг., но 225 ми се вижда малко множко.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Някъде четох, че рекорда от 120 килограма/ още по времето на СССР/ е именно там, но 120 кг. С кошер лежак. На същото място прочетох и донесен нектар за деня 19 кг./Друмев го спомена, но обърка с 18 кг./ Превърнато в мед да кажем 10 кг. За 5 дни.....може да стане 50 кг., но 225 ми се вижда малко множко.
    ХА ХА, те и петилетките си изпълняваха за 2- 3години.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •