Цитат Първоначално публикувано от zis Виж публикацията
Долу горе към това клоня в темата за наредба 26. Там даже ме нападнаха без вина, искал съм да прекарам някого. Тактично си замълчах в онази тема, тук обаче онези които ме нападнаха, харесват мнението на колегата(което аз също харесах). Сега ще ви подскажа, че има два вида стаж, трудов и осигурителен. Работил си месец на 4 часа, имаш месец трудов стаж и 1/2 месец осигурителен. Като нищо ще се пенсионираш на 150 г. Не се прави разлика кой колко е внесъл. Аз лично съм програмист от онези със Си++ и асемблер, SQL и подобни внесъл съм данъци, и осигуровки за един апартамент поне тристаен. Да ама ми писна, в резултат някой ЗС с 50-60 лв. осигуровки ще му трябват 15 г. на всяка една моя година да ама аз няма да получа пенсия понеже не издържах, и като цяло ми писна! Така, че колеги мислете малко преди да наречете някой тарикат, и когато го обвинявате, че иска да ви прекара. В темата за наредба 26 всички сметки ясно показват как с под 170 - 200 кошера сметките с ДОО па макар и за ЗС не излизат.
Мойте излизат и на 85 кошера и то с голяма печалба. Може пък аз да не смятам правилно, кой знае