Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 253

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    На вятъра се кахъриш. Имам и стаж -втора категория, и осигуровки на две места. Риболовен билет не ми трябва за морето и там ще ходя да си плацикам дъртио. Моята е ясна, вашата я мислете. Осигурявате се на 2600лв, но дано да сте живи на 75г, та да видите нещо от тях.
    Мисля я, как да не я мисля. Преди години една гледачка ми каза, че 100 год. няма да живея но ще стигна до 99, та затова внасям, че да има какво да взимам след време хихихи.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Мисля я, как да не я мисля. Преди години една гледачка ми каза, че 100 год. няма да живея но ще стигна до 99, та затова внасям, че да има какво да взимам след време хихихи.
    Ако нямаш съпруга си намери, че поне тя да ги взима. Май дават 50 %. А иначе внасяй, щото сегашните пенсионери -душа берат.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Ако нямаш съпруга си намери, че поне тя да ги взима. Май дават 50 %. А иначе внасяй, щото сегашните пенсионери -душа берат.

Не е вярно някой вземат и 800 лв.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Върти ми се в главата, че последно превеждах -2 лв. на докторите при пререгистрация -ЗП. Има ли промяна за 2018г.?

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Върти ми се в главата, че последно превеждах -2 лв. на докторите при пререгистрация -ЗП. Има ли промяна за 2018г.?
    Нещо не си ясен. На докторите или на ветеринарите? Примерно на мен две поредни години ми вземаха по 5 лв, а октомври, като преригистрирах пчелина, участоковия от ветеринарната служба към БАБХ, вече каза 10 лв. И това зависи от бройката на кошерите.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Ако не се пререгистрирам, няма да ми изплатят субсидиите за земеделските земи, които обработвам. Така че...всеки да се оправя както знае.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Ако не се пререгистрирам, няма да ми изплатят субсидиите за земеделските земи, които обработвам. Така че...всеки да се оправя както знае.
    То се знае ама.....

За заверка на документ с печат и подпис на длъжностно лице на БАБХ
    2,00
    .......

........
    .....
    .......

.......

......

.......
    ......

.....

......

....

....

в) за заверка от официален ветеринарен лекар на документи за регистрация на земеделски призводител
    5,00

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •