Журналисти при столетник:
– Каква е тайната на дълголетието Ви?
– Още преди 15 години се отказах от с*кса.
– И защо се отказахте?
– Ами падам си по по-стари от мене, а пък няма
Журналисти при столетник:
– Каква е тайната на дълголетието Ви?
– Още преди 15 години се отказах от с*кса.
– И защо се отказахте?
– Ами падам си по по-стари от мене, а пък няма
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Изследователи успели да убедят новооткрито племе да въведе закон срещу канибализма. След месец отново посетили племето и попитали:
- Как е, прилагате ли закона?
- Разбира се, много сме ви благодарни, вие променихте живота ни. Сред нас вече няма канибали.
- Сериозно ли? Толкова бързо? Как го постигнахте?
- Вчера изядохме последния канибал.
Имало едно време един султан. Той имал евнух. Двамата били на една възраст. По цял ден султана току плесне с ръце, евнуха тича и султана му казва:
- Доведи някоя жена от харема!
Евнухът тича да изпълнява. По-късно султана отново плясва с ръце, евнухът отново пристига тичайки.
Султанът му казва:
- Заведи жената!
Евнухът отново тича. Така минали години. Виждаме ги отново... Султанът с леко прошарени брада и коса, но запазен як мъж, а евнухът е остарял и грохнал.
Поука:
- Не е*ането състарява един мъж, а тичането около него .......
Е не сме дебили и имбецили чак всички в наща държава!!!....знам със сигурност, че на едно място има 240 щастливи идиота, които си го живуркат много добре в нашта Татковина!!!
Стоят двама възрастни мъже и разговарят:
- Помниш ли как беше едно време? Идва жена срещу теб и вече ти е станал. А сега нещо не е така...
- Даа... Няма вече такива жени... Няма.
Провел се световен конкурс за постигане на най-ефективен хибрид между животни.
Явил са руснакът:
- Аз направих хибрид между крава и пчела. Ефект - доиш мляко с мед!
След него излязъл американеца:
- Аз направих хибрид между стоножка и свиня. Ефект - сто свински бута наведнъж!
Излязъл и Бай Ганьо:
- Аз направих хибрид между светулка и дамска буба. Ефект - поглеждаш, ако свети - бягаш, ако не свети - продължаваш!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))