Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 86

Тема: мишки

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Тази красавица виждате ли я, високите ви стойки не са проблем за нея. В повечето случаи изобщо няма да разберете, че ви е посетила. Мишките рядко са причина за загиване на семейсвото, но повреждат рамки и замърсяват кошера. Навярно пренасят и болести. Полевките се нанасят в кошера и дори си правят гнездо. Когато им е гадно( студено) изгризват към средата на крайните пити и там нанасят каквото им е под ръка. Имам случай, бялка направи дупки в кошера за да докопа мишките. С поред мен мишките са по-опасни в населените места. Та затова аз ползвам мишепредпазители.
    Аз съм написал че мишка влиза на всякъде, виждал съм как се катери по стената на блока до 6тия етаж, но не са толкова глупави животни. Мишките избират места където има къде да се скрият, и не обичат открити пространства където са лесна плячка, а моите "мишепредпазители" не биха отказали една закуска Преди когато ползвах мишепредпазители и гледам пчелите как се мъчат да изкарат подмора през тях и постоянно ги запушват ме беше яд а сега е супер. Ето ги дежурни на пост
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри wp_ss_20171030_0002.png‎  

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •