Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    ПИТКИ ЗА ПОДХРАНВАНЕ С ПРОТЕИН

Това намерих във форума, но не съм я чел и не зная да ли ще ви е полезна.Но щом не са я изтрили значи има ценни съвети.

Наблюдател
    Регистриран
    26.10.2017
    Пчеларски район
    Виноградец, общ. Септември, обл. Пазарджис
    Благодаря ви,
    утре ще потърся в Пазарджик пчеларски магазин, надявам се да имат от тези лентички за акари - те за диагностика ли са или лечебни? Ще купя готова храна. Ако я начупя и я пъхна през отвора, тя ще падне на дъното - надявам се, че ще могат да си я вземат. На колко време трябва да се подхранват? Струва ми се, че не са много животинки - няма блъсканица въпреки тесния отвор като влизат и излизат.

Не пишете нищо затова, дали и как да изолирам бурето, да го вдигна ли на още по-високо. Благодаря ви, ще разгледам рецептата.

Потребител
    Регистриран
    18.03.2013
    Пчеларски район
    общ. Козлодуй , обл. Враца
    Все още не е късно да му се помогне! Намерете или купете един кошер и няколко пити с мед ,както и няколко празни. Все във вашия район ще има някой пчелар да ги прехвърли в кошера , там ще може адекватно да им се помогне.

Наблюдател
    Регистриран
    26.10.2017
    Пчеларски район
    Виноградец, общ. Септември, обл. Пазарджис
    Благодаря ви, jdrumev,
    внесохте някаква яснота за най-належащите стъпки, дано зимата е мека и пчелите да оцелеят. Може пък и да ми хареса да се грижа за тях.

zampo, говорих с двамина, като им предложих не да ми помогнат, ами направо да дойдат да ги извадят и да си ги вземат. Казаха, че не можели сега - напролет. Ама то до напролет е много време... я пчелите, я пчеларят... както казват други хора за камилите и камиларя.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •