Точно това е въпроса, който трябва да си зададете на себе си модераторите и администраторите ако му пука. Ако нямате отговори(съдейки по поста има някакви), допитайте се до по-широк кръг членове на форума. Ако поискате анонимни отговори, вероятно ще получите и по-достоверни, по същите причини! Лошото е,че тези които вече не влизат, няма да си отразят мнението. Като модератори, със сигурност знаете по-добре от мен какви са възможностите. Е ли е възможно, на тези които не влизат, а държите на мнението им, да изпратите лично съобщение с молба за отзив? Вероятно ще получат меил за това съобщение. Може някои да си направят труда.
Може всичко това да е изпробвано и да не работи. Не претендирам. Лаик съм в модерирането. Затова аз би трябвало да поставя тези въпроси на вас, а не вие на мен. Наясно съм, че 500 човека имат 500 различни характера и трудна задачата. Има обаче, форумни правила и норми на поведение, създадени и разписани за да ви помагат. И ако вие не се придържате към тях, кой ще ви има респект?
Относно доминиращото бръщолевене пред пчеларската тематика. При разговор с познат, ми зададе въпрос, на който нямах отговор. Казах му да попита във форума. Отговара: "Там вече питах за друго. Навряха ме на кучето в ... и се изпокараха.Мерси."
Е ми, накрая остава само бръщолевенето.

Цитат