Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
Че то там ще пишат само БИО-то. Конвенционалките каква работа имате там? Само да ви изтичат очичките гледайки в паничките им. И това е тема ТАБУ в която нямате право да пишете. За вас само алхимията, както се изразява г-н Мутафов.
Да пиша там..., сакън, "клъвнал ме петел"! Докато се усетя, станах конвенционален алхимик. И ако без да знам, започна "организирано да рева/вия" "гледайки в паничките им", по-добре да паля барбекюто. Както е казано в един виц "Докато го наричате вход, все ще боли, момчета!" Докато е ТАБУ, така ще е. Съвсем наскоро имаше, според мен, деликатни коментари относно отношенията във форума. Темата е болезнена и набързо я приключихте. Извини ме Соларис, нищо лично. Виж статистиката! Преди по-малко от година, активните потребители бяха над 1000. Сега са под 700! Дали прага на толерантност работи? Изразяванията на Мутафов може да са истина, но изречени от супермода на форума, каква работа вършат? На кого ще му записка от тях? На "организираните" или на тези, които се чудят дали си заслужава въобще да споделят в този форум?