Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 12 от 24 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 111 до 120 от общо 232
    Заслужил Автор
    Регистриран
    24.10.2011
    В момента биологичните семейства получават по 75лв субсидия на семейство която е без ограничение например в Бургас има производител с над 3500 биологични семейства и получава над 262500 субсидия .За това трябва да има ограничения и още, 50евро са нищо представете си един французин как би реагирал на 50е като в момента получава субсидия под една или друга форма на стойност 200е.на семейство.След 2020г ако има директна субсидия за семейство то тя ще бъде еднаква за всички в ЕС ,а не само за България. При някои водещите полукълба са защитени с череп,а при други-с гащи

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Атанасов, прочете ли за Бургазлията, аз не знаех да има в нашия край човек с толкова бройки.Знам за един който има над хиляда броя но е към Карнобат и всичко около него е ниви, неможе да е биологичен. Като по информиран ако може да споделиш кой е този колега?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Атанасов, прочете ли за Бургазлията, аз не знаех да има в нашия край човек с толкова бройки.Знам за един който има над хиляда броя но е към Карнобат и всичко около него е ниви, неможе да е биологичен. Като по информиран ако може да споделиш кой е този колега?
    Да ти кажа, май колегата си съчинява. Споменава Бургас само, защото не му подкрепям идеята.

пп. Сетих се за онези откъм Голямо Буково, но те доскоро имаха само към 400 кошера.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Има един нов към Екзарх Антимово някъде, там разполагат много пчелини из блоковете.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Има един нов към Екзарх Антимово някъде, там разполагат много пчелини из блоковете.
    Аве човек (фирма) с 3500 кошера, все щяхме а чуем за него. Ама виж, колегата как му е чукнал парите на елката. Нищо, че помощта е само 25 евра.

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.10.2011
    Града е Лозница област Разград. Има 2 000 кошера и фабрика за преработване . И още около 1500 в околностите на Бургас.И ма го в статистиката на био производителите в РА.За субсидията от 50 лв си в грешка. А това ,че има ниви не пречи наскоро имаше обява за био мед от рапица със сертификат за 40кг от кошер не ми е ясно как става така обаче е факт. При някои водещите полукълба са защитени с череп,а при други-с гащи

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена

Има много такива дето не сме ги и чували.Г-н Мутафов може да сподели за едни такива хиляди бройки в Русе, ако знае разбира се.Чух,че били към 6к

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от cecko96_1 Виж публикацията
    Града е Лозница област Разград. Има 2 000 кошера и фабрика за преработване . И още около 1500 в околностите на Бургас.И ма го в статистиката на био производителите в РА.За субсидията от 50 лв си в грешка. При някои водещите полукълба са защитени с череп,а при други-с гащи
    Навярно пишеш за Стефан Стефанов, но не съм чул да има кошери около Бургас.
    За помощта знам това :
    " След 2014 подкрепата за биопроизводството се обособи в отделна Мярка 11, а плащанията за био пчеларство бяха диференцирани и нараснаха с най-голям процент, в сравнение с другите направления.Помощта за едно пчелно семейство в преход стана 35 евро, а за вече сертифицирано – 25 евро...."

пп. време е да свалиш гащите от черепа си и да гледаш по-реалистично на нещата.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Тогава няма да можеш да продаваш тенекията на черно по 7 лв, а при повече кошери, по голямо количество, тогава ще търсиш големите фирми, но тогава цената ще е паднала на 1 лев килото и няма и да го купуват, защото ще има много. Тогава как ще им падаш на колене за листа хартийка показващ договор с фирма, за да вземеш субсидията.
    Ще кандидатствам по програми или ще се регистрирам по наредба 26.Абе,сиромах човек жив дявол.

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.10.2011
    Амброзия и приятели .Това със водещите полукълба не го приемай лично

Страница 12 от 24 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •