Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 819

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Дали? Чувал съм, че меда го слагат винаги над главите си. Питите се запълват с мед от горе на долу. В случая е имало условия за градеж - МЯСТО(грешка на пчеларя), млади пчели, топло време и т.н. Естествено е да слагат там мед, а какво е долу под тях - незнам. Последното иде да рече, че не е защото е пълно "надолу"
    Това ти го твърдиш. Къде са им главите. И както твърдиш че надолу не е пълно-те тръгват нагоре да градят.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Това ти го твърдиш. Къде са им главите. И както твърдиш че надолу не е пълно-те тръгват нагоре да градят.
    Не го твърдя - чувал съм го. По принцип, главата е горe, дори и при чиляка, това вече от опит го знам. Що касае градежа, някъде из форума, имаше усилен дебат от доле на горе или от горе на доле градят - чети, мисли и съпоставяй с твоите наблюдения.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Не го твърдя - чувал съм го. По принцип, главата е горe, дори и при чиляка, това вече от опит го знам. Що касае градежа, някъде из форума, имаше усилен дебат от доле на горе или от горе на доле градят - чети, мисли и съпоставяй с твоите наблюдения.
    Последно-какво да направи колежката. Колко пъти да питам. Две приказки. Так-так...и так.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Последно-какво да направи колежката. Колко пъти да питам. Две приказки. Так-так...и так.
    Първо нека се разберем, ти ли имаш проблема или колежката. Запознат съм с нейната пчеларска практика до толкова, за да не я подведа, а да и дам конкретен отговор, но не тук, за да няма двоумене после, след стотици тълкования на написаното и последващи куп въпроси.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Първо нека се разберем, ти ли имаш проблема или колежката. Запознат съм с нейната пчеларска практика до толкова, за да не я подведа, а да и дам конкретен отговор, но не тук, за да няма двоумене после, след стотици тълкования на написаното и последващи куп въпроси.
    Сравнявам моя отговор и този на Търтея. Твоя не ме интересува. Споко.

П.П. Ти ли я посъветва да стесни кошера и да сложи надставката отгоре.

П.П. ПРи 65 кила среден добив-дали имам проблем според тебе. Така че няма какво да се разбираме.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010

П.П. Ти ли я посъветва да стесни кошера и да сложи надставката отгоре.
    Ето, за това избягвам да давам съвети тук, предполагам и други са на това мнение!

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Ето, за това избягвам да давам съвети тук, предполагам и други са на това мнение!
    Щом не си ти-кво те притеснява.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз тесто никога не съм слагал,но според мен след прочетеното се слага когато е изваден медът от плодника.В тоя случай като гледам и надграждането на рамките няма да има смисъл да се слага.Тоя кошер пръщи от мед и пчели.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Аз тесто никога не съм слагал,но според мен след прочетеното се слага когато е изваден медът от плодника.В тоя случай като гледам и надграждането на рамките няма да има смисъл да се слага.Тоя кошер пръщи от мед и пчели.
    Не думай. А на Мечо Пух съвета кво да го правим.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Определено не знаеш - кога , и как се слага захарно-медено тесто .
    По това време дебнеш в горите прасета и сръндаци .

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •