За мен ще е интересно колежката да напълни още утре надставката с тесто. А най-интересно ще е да не връща питите дето е стеснила.
За мен ще е интересно колежката да напълни още утре надставката с тесто. А най-интересно ще е да не връща питите дето е стеснила.
Друмев, тя жената показа нагледно защо градят далаци, ама си прави грешни заключение, а съветника хептен я вкара в 3-та глуха. Зимата, като им сложиш една питка върху рамките и има разстояние до таблата, пчелите какво правят? Изграждат далачета, това се вижда и когато имат найлон отгоре, а щом градят зимата, какво им пречи да градят в момента на това топло време със едно кило питка над рамките?
Дали? Чувал съм, че меда го слагат винаги над главите си. Питите се запълват с мед от горе на долу. В случая е имало условия за градеж - МЯСТО(грешка на пчеларя), млади пчели, топло време и т.н. Естествено е да слагат там мед, а какво е долу под тях - незнам. Последното иде да рече, че не е защото е пълно "надолу"![]()
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))