Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 819

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Пак си в грешка- не ме е страх от далаците. Първо тая надставка нема място там сега. Второ-и питки сега не мисля че имат място в кошера-на 10-ти октомври. Ха хаааа ще е голямо шоу колежката да запълни дупките между далаците с питки.... Ше си траем до пролетта да видим кво ще стане.
    Това за теб може да е шоу, но има пчелари практикуващи го от години и не са с по 30 кошера.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Това за теб може да е шоу, но има пчелари практикуващи го от години и не са с по 30 кошера.
    Ъъъ такива с 3 магазинни пити с пило в 4 магазина ли. Лошо нема-нека практикуват. Не разбрах навит ли си да ти покажа кошери без хранилки от 2 години. И кво ше кажат твойте хора “не с по 30 кошера“.
    П.П. Аааа и тия моите кошери без хранилки дават по 75 кила мед. Нали- щото не съм тръгнал за Павликени и щот не мой търпим......разни пчелари..... Да чуем тия дето практикуват от години. С три магазинни пити пило.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Ъъъ такива с 3 магазинни пити с пило в 4 магазина ли. Лошо нема-нека практикуват. Не разбрах навит ли си да ти покажа кошери без хранилки от 2 години. И кво ше кажат твойте хора “не с по 30 кошера“.
    С твоя опит не можеш ли да се сетиш, че 4 магазина ми трябват, за да се поберат пчелите вътре, а пило вече не ми трябва. Достатъчно снимки съм видял от теб, нищо интересно.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    С твоя опит не можеш ли да се сетиш, че 4 магазина ми трябват, за да се поберат пчелите вътре, а пило вече не ми трябва. Достатъчно снимки съм видял от теб, нищо интересно.
    Ъъъъ Август спрели да снасят. Септември не започнали още. Пило не ти трябва. Ай честито на тия дето ще купуват от теб. И остави снимките. Кое е по-интересно за теб- кошери без хранилки. Или хранилки...20-30 кила. Ааа не си длъжен да отговаряш. Сещам се и без да ходя до Павликени.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Янчо, какво толкова си сторил в туй Павликени? Да не си харесал мома от там, че на всяка втора дума ти го натякват?

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Янчо, какво толкова си сторил в туй Павликени? Да не си харесал мома от там, че на всяка втора дума ти го натякват?
    Пеистнах му Цитата на доктора от Павлекени, но явно нещо не го кефи. Мисли си, че знае всичко.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Пеистнах му Цитата на доктора от Павлекени, но явно нещо не го кефи. Мисли си, че знае всичко.
    Ти да не би си мислиш, че можеш да си хвърляш плюнките където ти падне.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Ахаа, уж земляци! Подминавай го като бърз влак на гара Плевен дъге. Лошо е когато човек не уважава себe си, какво останало за останалите.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Ако нема венец -какво има по питите тогава. Ииии ако няма венец защо слагат мед в 3 пикливи далачета над рамките а не го слагат на венец. И това на 25 Септември.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Ако нема венец -какво има по питите тогава. Ииии ако няма венец защо слагат мед в 3 пикливи далачета над рамките а не го слагат на венец. И това на 25 Септември.
    Вероятно има венец, който обаче е ню-ню. А слагат медец в "пикливите" далачета, защото ... ти би следвало да знаеш.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •