Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 819

Разгънат преглед

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    След някоя друга година ще започнеш да съветваш да слагат найлон отгоре, а в последствие ще разбереш и плюса от голямата милерова хранилка. Всичко с времето си. А най добре ще е ако напълни цялата наставка с питка и отгоре найлон, отваряне чак началото на март.
    Тва явно е адресирано до мен. Пич, осъзнай се!!!!!!! Не си уцелил къде да си рекламираш ГОЛЕМИТЕ хранилки. За найлона още пробвам-верно. Ма не се получава. Иииии пчелите се занимавам с тях не за да ги храня, а те мен да хранят. Ако си навитак да ти покажа кошери БЕЗ хранилки от 2 години. Ако не си- върни се Април Май тази година да прочетеш какво съм написал за сиропа. Ъъъъъ ти къв съвет даде че нещо те нема у съветите. Аааа чеки, верно- 3 магазинни пити с пило ги зимуваш на 4 магазина обем.
    П.П. Ъъъ нещо и тебе те сърби когат напиша нещо. Казвай какъв е проблема да го решаваме на момента. Казвай.

Модератор: Валентин, моля спазвай добрия тон, и без вербална агресия.
    Този пост е редактиран от Искрен Мутафов; 12.10.2017 в 20:05. Причина: Забележка

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •