Тия седят по бели не знам по каква причина.Ей тия от доло 2 ги няма при Ловешките.Сигурно работят по размер на стандартна рамка.Но пък как спазват грамажа ми е чудно като не е променена дебелината.
![]()
Тия седят по бели не знам по каква причина.Ей тия от доло 2 ги няма при Ловешките.Сигурно работят по размер на стандартна рамка.Но пък как спазват грамажа ми е чудно като не е променена дебелината.
![]()
Колега кажи в прав в текст от кои основи не си доволен и в кои основи не е гледано пило. Чета ти постовете и нищо не разбирам. Миналата и тази година в европа има голям проблем с основите. Провисването е най-малкия, цели пчелини си заминават бавно, но сигурно.
Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
Живота свършва, парите не.
Атанасов, дали проблема не в нас самите? Аз работя с основи на различни производители. Вземам ги от мой човек, който пък се снабдява с основи от където му е далавера. С две думи, не мога да се оплача от основите на различните производители. Ползвал съм на Петко Пенчев - Сливен, ловешки, горнооряховски и т.н. Да, случвало се е да се свлече основа, но единични бройки, които съм слагал на слаби семейства в топло време. Обтелването ми е четири хоризонтални и два вертикални тела, както и четири вертикални с два хоризонтални. Не ползвам иноксова тел, защото е много жилава и трудно се изпъва. Обтелването го правя възможно най-късно, преди да сложа основите, защото инак се отпуска тела и се налага отново опъване. Пробвал съм и с т.н. зеге, добре се получава армировката, ама пусто му и време все не достига.
Не знам дали заради тела или за това,че ги лепя с ток на Бояна, но където минава тела никога не слагат нещо.
Атанасов има такива партиди.Жалко, че не пишат още хора от Елена, можеха да споделят тая година какви основи си бяха купили.Връщаха с кашоните.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))