Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
Нищо не съм ти цензурирал, а ти обръщам внимание да не даваш оценки. Кой образован и кой не? Кой цивилизован и кой не? Забележките които правя са само да подсещам, че някой малко се отклонява, но както виждаш малко са баннатите. Няколко са баннати именно заради твоите подмятаници, но хората са достатъчно разбрани и не ми се и сърдят заради това. И защо? Защото, ако ги оставя ще стане бунт. Пиша им на лични да не се разправят с теб, за да има мир и спокойствие, но май нещо не схващаш. Десет пъти ти го казах, но ти въртиш, сучеш само и само да си ти правия. Прости били, неуки, необразовани. Само ти се извъди най - големия умник. Тон съм му повишавал? Аз имам правото да ти повиша тон за да си седнеш на задника, но ти както го направи в по - долния пост - нямаш. Само за това мога да те отстраня. Без да ме интересува ти какви разсъждения имаш по въпроса. Ако искаш можеш да се жалваш на който си искаш. Пак ти повтарям, потретвам - държа те от уважение към теб, но ти виждам, че нямаш такова и риеш ли риеш. Пак ще те оставя, но в един момент без да напиша и една буква, но видя, че някой е засегнат по някакъв начин от теб - ще изчезнеш. Нищо чудно да е и след този ми пост.
Оти се косиш? Не се хаби!
Дай нишан, ний останалото ще го свършим.