Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
Какво да ти кажа. Тук е форум и всеки може да си напише мнението, но то все пак трябва да стъпва на нещо. Какви забележки да правиш, ти си пишеш на магия. Ти си виждал труд върху 3 кошера и на сън неможеш да си представиш такъв с 100--200, камо ли 400 с 200 нука. Затова, когато четеш за скъсване от работа, на фона на това заплащане, не се обаждай. Тук има хора, които знаят за какво става дума.Платен извънреден труд и т.н., това са кървави пари. Ти работи по 12 часа на жегата, па нека ти плащат. И това се случва, защото вместо да наеме 2-3 сезонни работника, той иска да мине с един. Жив и здрав да е този, който отиде и много да спечели, но ако е като теб, ще остане много изненадан.

пп.това което си писал за царя и предното е бля-бля, писал си го ей така-наизуст.
Абсолютно съм съгласен с това!
400 кошера с 200 нука са яко бачкане за двама! 1200 евро са си пари тук, но във Франция както се разбра са минимум за преживяване!
Да ме извинява колежката Силвия, ама обслужването на 400 семейства и прилежащото производство на майки е много по-тежко и отговорно от брането на ягоди, зелки, карфиоли и т.н. Като прибавим и това, че си навлечен в жегата със скафандъра ежедневно, тез 1200 еврака ще ти излизат всеки ден през...
Не ме разбирайте погрешно, парите не са малко за БГ, но работата е много за тез пари. Ако са 3-4 човека на тоз пчелин, айде иди дойди!
Реално може и да не е така както го представям аз и останалите които са на мойто мнение, защото не знаем реално как се пчеларства на съответния пчелин, какво се гони като продукция освен отводки /мед, прополис, пращец и т.н./
Интересно ще ми е да иде наистина някой от форума и после да сподели за самия пчелин и методиката на работа по обслужването на тези 400 семйства.
И друго ми е много странно: 400 кошера на едно място???