Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Като се видим да ми да деш да те пипна.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Друмев , аз не съм педераст .

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз те помислих за коминочистач щом си черен Петър.Това да не е нов вид провокация да ме баннат?

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    А не съм и коминочистач -даскал съм .
    Кога съм те провокирал ?

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Аааа никой не съм обидил, даже съм се извинил предварително ако нещо съм го засегнал. В началото му се ядосвах, но с простотията се свиква бързо и затова сега му гледам само сеира.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Аааа никой не съм обидил, даже съм се извинил предварително ако нещо съм го засегнал. В началото му се ядосвах, но с простотията се свиква бързо и затова сега му гледам само сеира.
    Ха сега ми кажи тук как да го приемам?

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Еее Калине, що кълвеш на чуждо емче тцтц. Аз не съм казал, че няма знания, той ги има в изобилие за ДБ система и отглеждането на пчели отпреди 40 години. Проблемът му е мисълта, че каквото е на неговия пчелин, такова е навсякъде другаде и затова винаги той е правия. Не е хубаво да се говори така за друг човек, затова се извинявам предварително, но няма как със неговото красноречие, просто нещо ме човърка отвътре да му подам искра и да го гледам как пали от раз.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Еее Калине, що кълвеш на чуждо емче тцтц. Аз не съм казал, че няма знания, той ги има в изобилие за ДБ система и отглеждането на пчели отпреди 40 години. Проблемът му е мисълта, че каквото е на неговия пчелин, такова е навсякъде другаде и затова винаги той е правия. Не е хубаво да се говори така за друг човек, затова се извинявам предварително, но няма как със неговото красноречие, просто нещо ме човърка отвътре да му подам искра и да го гледам как пали от раз.
    А аз като ти чета поста знаеш ли какво ме човърка отвътре? Предупреждавал съм не един път. Когато обидите някой, какво искате от негова страна? Да ви се радва ли? Човърка ви отвътре да го подпалите, а след това - той бил лош.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •