Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
Дака,Дака..а,внимавай да не ни опърли и нас.Кой к,во прави да не те интересува.Питай си,давай съвети,споделяй какво си видял,но......о не засягай свише поставените/не визирам само посочения от теб фактор,има и богове тук/.Според тях,ако не ти разберат написаното/или не искат да го разберат/ ще те изкарат олигофрен,помияр,генно заложен алкохолик който пише тук само когато е гаврътнал 5–6 ракии и тогава ,те боговете,се чувстват пренебрегнати и неоценени.А чакалите край тях това и чакат–боговете горе,чакалите долу да ръфат.Внимавай много,сега си любимеца на форума,но изпаднеш ли в немилост,ще те оглозкат до кокъл.Впрочем,трябва да ти благодаря–Благодаря ти за поста,та да отговоря индиректно на един такъв бог и да го попитам ша ли познай сега на колко ракии съм?Ако познае,ще му изпратя 1 буре/40л./ от същото.
Данчо,нали не ми се сърдиш че ти използвам поста?
Чакам Данчо,ама богът с двоен ореол над главата Цветков не отговаря.Пак ще го питам–ха сега кажи в тоз момент на колко ракии съм?Ако не си такъв голям бог за какъвто те мислех,попитай подгласниците си–батето и Йосковото дето са ти навирили палчето нагоре.Те знаят от собствен опит как се пише след еди колко си ракии..И разбира се, една майничка от Асеновградско или Пазарджишко,все още не мога да го разбера,ама май беше нещо като зограф или нещо такова.
Данчо,опичай си акъла.Днес всички са със теб,утре 99% са ти забили ножа в гърба, защото не си им полазен вече.Може и аз да съм един от тях.
Не адресирано към някого тук–Не визирам теб в предходните си постове.Затова ти благодаря!
PS.Данчо,отново ти се извинявам!