Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 94

Тема: Dе minimise 2017

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Интересно е пролетта цифрите.То тая година ако не беше лесно да възтановиш зимните загуби незная кога ще можеш?
    Все пак благодаря за инфото.Може ли да кажеш къде го е казал това мистъра?

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Sakar Виж публикацията
    Ето малко официална информация:

"През изминалата година към дата 30 юни 2016 г. са регистрирани 929 302 пчелни семейства в 18 155 пчелина, докато през настоящата година към дата 31 август 2017 г. декларирани 974 123 пчелни семейства в 19 098 пчелина.
    Тези данни показват, че няма намаление на пчелните семейства и пчелините. Това каза министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов ..."
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    ....Може ли да кажеш къде го е казал това мистъра?
    Пред парламента(Народното събрание) по време на парламентарен контрол на 8-ми септември 2017година, като отговор на въпрос:

6. Питане от н.п. ПАВЕЛ ДИМИТРОВ ШОПОВ относно третирането на посевите и овощните насаждения със забранени и опасни препарати за пчелите.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    http://agro-journal.com/de-minimis-z...o-200-kosheri/

2016--4 379 000лв.

2017--2 400 000лв.

пп. по груби сметки-5-6лв. на кошер.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Това за “мама“, “тати“, “бати“ го има навсякъде. На мен ми е интересно как миналата седмица Матеев каза, че зам. министъра е “Отсвирил“ пчеларите. А сега се появява друго инфо. Ако сегашното инфо не е вярно, се Извинявам на Матеев.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Не се заблуждавай Валка.Тоя протест беше с друга цел.Не може само една организация да съгласува парите за де минимс.При такава голяма смъртност зимата парите намалени.Според теб това от 20-200 броя правилно ли е?Аз ако имам 200 кошера изобщо няма да се появя на опашката.Но пък ако мама,тати, сестрата, внучите и трите имат от моите по 200 може и да се замисля.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Точно тоя протест донесе Де Минимис. А пък колко срещи на “четири очи“ е имало, пчеларите и идея си нямат. И никога няма да разберат.
    П.П. Ще ми е интересно “Организаторите “ на протеста какво ще кажат сега. (ако е вярно инфото) Щото преди седмица говореха друго. Нищо лично.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Атанасов, ти за какво мислиш фирмите не изкупиха меда до сега.Играят май партия с държавата

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •