Според мен ще имаме тежко зимуване. От началото на ноември поне 80 дена без облитане.
Според мен ще имаме тежко зимуване. От началото на ноември поне 80 дена без облитане.
Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
Живота свършва, парите не.
Климатичния модел се сменя през 3-4 месеца и времето е непредвидимо. Като цяло последната година и половина времето за нас е неблагоприятно. "Слънчогледовия оазис" не променя нещата. Прогнозата за ноември и декември е за градуси под линията на облитането. Да, ще я сменят няколко пъти но като цяло ще е подобно. Ако ли пък сбъркат модела и имаме топли ноември и декември то студа ни чака следващите 3 месеца.
Моето мнение е, че ще имаме зима на два периода като единия ще е тежък. Повтарям моето мнение.
Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
Живота свършва, парите не.
Здравейте колеги.
Погледнах какво пиша в руски интернет, относно тази зима и изобщо за промени в климата на Европа. Какво мога да кажа ... отдавна ми липсва руската зима, коледа със сняг и сериозен студ. )) Преди искал специално да отида за празниците, обаче тя сама пристига, и НЕ само за една година!!! Колегите (земляци) зимуват до 6 месеца без облитане на пчели, и това смятат за абсолютно нормално в пчеларство. И колата палих при -38 гр. сутринта и цял ден за волана на товарната кола бачкал... - хората свикват з ВСИЧКО!
Успешно зимуване!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))