Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Carpati
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Аз нямам корпусни кошери, но си мисля, че по този начин както ги оставя Ники ще реши проблема с мъртвото пространство. Тъй решаващо през зимата. Това също помага и при започването на качването в плодника. Ако го няма първо го строят, а след това действат. Загуба на време, а през това време нектара "тече".
    Нямам мъртво пространство между корпусите...Както казах (написах) - това са Дадан Блатови кошери с Дадан Блатови рамки (300 мм) и ДБ магазин (300 мм) + един магазин 200мм

...Найлона стои целогодишно над пчелите. От време на време почиствам восъка, но това не ми създава трудности и не го отчитам като проблем.
    Този пост е редактиран от Niki1313; 16.09.2017 в 22:35. Причина: Допълване

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Niki1313 Виж публикацията
    Нямам мъртво пространство между корпусите...Както казах (написах) - това са Дадан Блатови кошери с Дадан Блатови рамки (300 мм).

...Найлона стои целогодишно над пчелите. От време на време почиствам восъка, но това не ми създава трудности и не го отчитам като проблем.
    Аз мисля, че след като са корпуси няма значение какви са рамките. И украинец да качиш един върху друг е вече корпус или греша? А восъка и аз го държа така. Практиката ми е същата.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •