Мина бая време. Никой не взе отношение по този въпрос.
Ти си професионалист.Вадиш прехраната на семейството си,заедно със съпругата си от пчелите.Затова ще те попитам–Защо няма да го запечатат?Ако не искаш тук,отговори ми на лични.Мисля,че малко го зноят,независимо че четат дебели книги и са мастити пчелари.
Пак разлаях кучетата.
Има много фактори за да не го направят.
- няма с какво да допълнят килйките.
- няма восъкоотделяне
- това е запас в границите на кълбото който те държат отворен, затоплен и готов за консумация.
-ограничават майката но са в готовност ако се промени обстановката моментално да и освободят най-добтото място за пило.
Може и да има други причини. Опита ме е научил че така ще си остане ако няма късна паша и не съм се замислял много, защо така предпочитат.
Първите 2 отпадат автоматично.Бре..еее,то имало и един Бургазлия дето го знаел щом палчето му е нагоре.
При тях не съществува ''няма''.Те имат винаги всичко което им е необходимо/ако ние не им го отнемем/.Восък имат из целия кошер който ние,висшите не виждаме.Имат с какво да допълнят килийките–прехвърлят по–празните в другите.Можеш да си направиш експеримент.Успех Рости! Винаги!!!
Суша! Вчера беше прекрасно времето и бръшляна цъвти, масово пренос на прашец от него. Храната е намаляла, дадох твърда храна! Тази зима ще доста тежка за региона ми!
Де е таз тежка зима,дайте я на сам...
Ще дойде, не бързай,че не е превряло ощеа и парасето още трябва да наедрее
Ние оронваме зърната преди да ги смелем. И по-натам е същата процедура. Но нещо ми се върти в главата, че това не е самоток. ПРи самотока трябва да остане само виното-течността. Ама може и да съм в грешка.![]()
Така е, ширата се отделя и се налива в буре или голям дамаджан, прави се т.н.затворена ферментация.ползва се предимно за бяло вино.Но нещо объркахме мястото, темата е друга.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))