Така ми прозвуча твоя пост, видиш ли всичко плюем, все в канчето на другия гледаме. Говоря в първо лице множествено число, защото се припознавам в хората, дето нямали друга работа, а се у форума седели. Човек не може постоянно да бачка, трябва да намери време и за разтуха.
За плюса какво? Много добре ме разбра, че става въпрос за бакалската сметка приход-разход-разлика. Аз на колегата, на комшията, на "програмиста" у канчето не гледам. Имал възможност - съумял - възползвал се. Въпроса тук е, всички тия, да не гледат и те у моето канче, както и да не се правят на по-велики от папата - това е.
Никой не те обвинява, че си лош или обратното, да те хвали, че си добър. Тук не става въпрос за това, нооо всеки, дори и аз и ти сме податливи на принципа - що да плащам, като мога да не плащам.
Аз приемам за нормално, човек да се възползва от предлаганите му благинки, но това което прочетох в по-предишни постове го интерпретирах с мои думи.
Що касае това, че си решил да се издържаш основно от пчеларство - лошо няма, дано успееш. Някой беше го писал тук, във форума, че е необходимо, човек да има две доходоносни занимания, когато едното е на загуба, другото да може да го компенсира, в противен случай, може и да не изкара за хляба.
Има още какво да напиша кмете, знам че и ти няма да ми останеш длъжен, но .... стига толкова, че пак не е в подходящата тема.![]()