Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
Чак'ся... Туй от къдя на къдя го измисли. Защо "будали"? Дай Боже всеки му, някой ден. Пък че са на "плюс" ... спрямо какво? Миналата година? Комшията? Разходите? След държавния рекет? А балалайки какво значи?
И преди съм казвал, желанието ми е да си изкарвам хляба с пчеларство. Всичко което може да ми помогне това да стане по-бързо, ще го използвам. Легално разбира се. Това с какво ме прави лош?
Така ми прозвуча твоя пост, видиш ли всичко плюем, все в канчето на другия гледаме. Говоря в първо лице множествено число, защото се припознавам в хората, дето нямали друга работа, а се у форума седели. Човек не може постоянно да бачка, трябва да намери време и за разтуха.
За плюса какво? Много добре ме разбра, че става въпрос за бакалската сметка приход-разход-разлика. Аз на колегата, на комшията, на "програмиста" у канчето не гледам. Имал възможност - съумял - възползвал се. Въпроса тук е, всички тия, да не гледат и те у моето канче, както и да не се правят на по-велики от папата - това е.
Никой не те обвинява, че си лош или обратното, да те хвали, че си добър. Тук не става въпрос за това, нооо всеки, дори и аз и ти сме податливи на принципа - що да плащам, като мога да не плащам.
Аз приемам за нормално, човек да се възползва от предлаганите му благинки, но това което прочетох в по-предишни постове го интерпретирах с мои думи.
Що касае това, че си решил да се издържаш основно от пчеларство - лошо няма, дано успееш. Някой беше го писал тук, във форума, че е необходимо, човек да има две доходоносни занимания, когато едното е на загуба, другото да може да го компенсира, в противен случай, може и да не изкара за хляба.
Има още какво да напиша кмете, знам че и ти няма да ми останеш длъжен, но .... стига толкова, че пак не е в подходящата тема.