Ех Валко,Валко!Пак пишеш неподготвен с домашното.Естественият косъм/както ти цитираш–свински/ има кухина по цялата си дължина,до върха.Някоя гнида може да се напъха в тази кухина и стражите напразно да ги ондулират на входа.Затова четчиците са от специални водорасли от Тихи океан,а гребенчетата са от корали.Мога да си го позволя засега.
Лютите чушки консумирам Аз,по 8–12 чушлета на твърдо ядене/месце/.Те бяха предположение на колегата за морене на осмо кракия.Не гледай к,во пише бат,ти Калин.Ние с него сме на ти и можем да си пишем не само за компоти, но и за комплоти.
Ама,много си в грешна кондиция,бе Валко!!!!!!!Харесвам всички във форума,независимо какви са вижданията и тълкуванията на всеки един колега.Това че съм по–остър в коментарите си,не значи ,че не ги харесвам.Както и при теб.С това изречение ме накара да дам храна на един старо–дърт сом,чакащ на гюме да лапне хамсийката.Така е Валко,подготвяй си домашното преди да си писал,иначе ставаш за кашмер и на кучетата.Има ги много.Помисли,асимилирай и тогава пиши.Каквото и да е,за когото и да е!!!!!Следващият път може и повече да си попишем.