Последно пиша по темата. По горе споменах, че ви се обадих по телефона и вие ме записахте. На по късен етап пак ви се обаждах да не би да сте ме пропуснали и да сте идвали насам. Поне между 2-3 пъти съм ви се обаждал по телефона! Хайде сега ми кажете от миналата година идвали ли сте към нашият край( района го има в профила ми) или не? И ако сте идвали защо така и не сте ме потърсили?
Разбира се,че вие преценявате от кого да купите меда и кого да не търсите, но за мен вие сте в графа 'некоректна фирма',защото ако бях чакал вас меда ми още щеше да стои, а на вас нищо не ви е пречело като сте били по нашият край да изкарате списъчето и при когото не сте отишли да вземете проба да му звъннете и да му кажете " няма да дойдем, защото примерно нямаме нужда от букет на този етап или нещо си........ ей така от колегиалност просто и пчеларя Х да знае ,че Апитрейд отпада да търси следващата фирма. Не, че ние пчеларите чакаме само на една фирма да ни закупи меда ама тва е друга тема.
И между другото вие в момента предлагате една от най ниските цени за купуване на меда и просто ми става жал за пчеларите във форума като обявите изкупните си цени тук как ви вдигат "ръчичка". Лек ден ви желая и спирам до тук с темата.