Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 554

Разгънат преглед

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Апитрейд Пловдив Виж публикацията
    Здравейте,

На първо място, никой не Ви обвинява в нищо. Твърдението ми е, че при последната ни комуникация не сте изказали сегашните си твърдения за некоректност от наша страна. Когато записваме хора за проба, ние не казваме "пазете меда, ще дойдем на дата Х", а че ще Ви потърсим, когато пътуват колеги в района. Това ние сме го обявили отдавна съвсем ясно и хората го знаят.

Ако трябва да вляза в руслото на Вашия пример, по скоро ситуацията би изглеждала така: като се разхождате между щандовете в магазина, продавачът да Ви кара непременно да изкупите всичкия му хляб веднага, тъй като той го е сложил там за продан, обявил е цена и т.н. и да Ви обявява за некоректен, ако не го направите. Колко да купите и дали да купите въобще е Ваш избор, нали така? Влизането Ви в магазина не означава моментално, че която и да е от двете страни поема ангажимент към другата.

Поздрави
    Последно пиша по темата. По горе споменах, че ви се обадих по телефона и вие ме записахте. На по късен етап пак ви се обаждах да не би да сте ме пропуснали и да сте идвали насам. Поне между 2-3 пъти съм ви се обаждал по телефона! Хайде сега ми кажете от миналата година идвали ли сте към нашият край( района го има в профила ми) или не? И ако сте идвали защо така и не сте ме потърсили?
    Разбира се,че вие преценявате от кого да купите меда и кого да не търсите, но за мен вие сте в графа 'некоректна фирма',защото ако бях чакал вас меда ми още щеше да стои, а на вас нищо не ви е пречело като сте били по нашият край да изкарате списъчето и при когото не сте отишли да вземете проба да му звъннете и да му кажете " няма да дойдем, защото примерно нямаме нужда от букет на този етап или нещо си........ ей така от колегиалност просто и пчеларя Х да знае ,че Апитрейд отпада да търси следващата фирма. Не, че ние пчеларите чакаме само на една фирма да ни закупи меда ама тва е друга тема.
    И между другото вие в момента предлагате една от най ниските цени за купуване на меда и просто ми става жал за пчеларите във форума като обявите изкупните си цени тук как ви вдигат "ръчичка". Лек ден ви желая и спирам до тук с темата.
    Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 21.08.2017 в 19:34.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •