Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 554

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Чудя се аз да споделя ли, как при тел. разговор на въпроса "кога ще дойдете за проби" ми се развика. Повече няма да му се обадя на тоя Тошко ли е, кокошко ли е. Едва ли не станах виновен защо съм го попитал. Пък знам ли може да е бил зорлия точно тогава. Моля те Трендафиле, не ми трй поста, да разбера как ще се оправдае за това свое държание, спрямо обикновения пчелар.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    А може ли да кажете и за мановия мед след, като повечето пчелари изкараха по 5-6 тенекий от 100 кошера в Странджа и ще си го продадат на дребно, ще има ли раздвижване в цените?

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Господа от Апитрейд виждам, че вие никога за нищо не сте виновни! Хайде ако искате пуснете тука съобщенията на Л.С.със вас да видим мен можете ли да ме обвините в некоректност? Радвам се, че не съм се захванал със вас като гледам, колко надменно звучите! Правете разлика от питане и съгласяване!!!
    Аз мисля,че след като сте ме записали за проба аз ще съм коректен да ви изчакам, а вие ще сте коректни да дойдете. Но уви.
    Това е все едно да отида в някой селски магазин,където хляба е свършил и да кажа запишете ме за два хляба (като ви донесат отново) ще мина да ги взема и .......край нито минавам нито нищо!
    Да продавачката може да ги продаде на друг този хляб , след като не съм отишъл да го взема, НО коректно и правилно ли ще е от моя страна???

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •