Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 395

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Имало и по-лесен начин:http://www.neochim.bg/%D0%BF%D1%80%D...6%D0%B8%D0%BE/
    Имало я. Тия дни, току виж се появила обява: "Продавам флакон с райски газ. Ползвайте го както искате. Орално, перорално, а...но"

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Интересно как накой се чудят какво е действието на етера върху пчелите, а в същото време, четем, че при уподтребата му има подмор, но не бил голям... едиколко си пчели "само". Ами явно не им действа добре.
    И това е резултата, който е видим на момента, а какво става с времето с тези пчели, които все пак оцяляват и се събуждат? А?!
    При пчелите има мед, защото има ред!

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от delpi Виж публикацията
    а какво става с времето с тези пчели, които все пак оцяляват и се събуждат? А?!
    Отиват в Рая.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    А как стоят нещата, когато се ползва райски газ (амониева селитра)?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Имало я. Тия дни, току виж се появила обява: "Продавам флакон с райски газ. Ползвайте го както искате. Орално, перорално, а...но"
    Ще, ще. Аз ще съм опитното зайче. По-точно - търтовките, които имам в изобилие. Ефекта от вирусното заболяване по пчелите вече се прояви. Масово са останали без майки, някои съвсем наскоро. Чакам да видя в събота дали са приели майките с етер и после ще експериментирам с диазотния оксид и здраво обединяване на по три търтовки в едно и придаване на майка. С етера при мен се получава много конденз и пчелите са като къпани, залепнали по плоските мокри повърхности на стените и дъното. Ще вида с райския газ как ще е.
    За амониевата селитра след умуване с тсц, стигнахме до извода да се увие дозата във фолио и тогава да се пусне в пушалката. Поръчани са и дози газ в патрончета. Търся донор на стар сифон, някой, ако има непотребен, бих почерпил да го получа по Еконт.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Ще, ще. Аз ще съм опитното зайче. По-точно - търтовките, които имам в изобилие. Ефекта от вирусното заболяване по пчелите вече се прояви. Масово са останали без майки, някои съвсем наскоро. Чакам да видя в събота дали са приели майките с етер и после ще експериментирам с диазотния оксид и здраво обединяване на по три търтовки в едно и придаване на майка. С етера при мен се получава много конденз и пчелите са като къпани, залепнали по плоските мокри повърхности на стените и дъното. Ще вида с райския газ как ще е.
    За амониевата селитра след умуване с тсц, стигнахме до извода да се увие дозата във фолио и тогава да се пусне в пушалката. Поръчани са и дози газ в патрончета. Търся донор на стар сифон, някой, ако има непотребен, бих почерпил да го получа по Еконт.
    За сифоните мисля, че мога да ти помогна, но трябва да проверя "хазайката" дали не е почистила :smile: . За търтовките, те ускорявам. Как не намери време да провериш, какво се случва с въпросните семейства, та чакаш да станат търтовки?

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    ... . За търтовките, те ускорявам. Как не намери време да провериш, какво се случва с въпросните семейства, та чакаш да станат търтовки?
    Ще видиш догодина така ли ще направя! Сега - новобранска работа, ама така се учи човек.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Боеприпасите вече са осигурени! Търси се оружието, че оня, дето продаваше сифон се смота.
    А това с конденза и подмора вече го изяснихме - предозирал си! Дозата трябва да е по-малка и да се подава в две-три впръсквания, дълги не повече от 3 сек. Охлаждането е прекалено силно. Днес по ръката ми само скреж дето не се образува.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Боеприпасите вече са осигурени! Търси се оружието, че оня, дето продаваше сифон се смота..
    Тези камъни са в моята градина май, само дето не съм казал, че продавам. Стига с тая меркантилност, бе индженерина.
    Агро, проверих за сифоните, както ти казах, но се оказа, че не са от тези с патрон, а модел, който се пълни предварително с газираната течност. Съжалявам, ама оружието няма да стане .

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Тези камъни са в моята градина май, само дето не съм казал, че продавам. Стига с тая меркантилност, бе индженерина.
    .
    Комплексар! Не става дума за теб, а за един от OLX: https://www.olx.bg/ad/ruski-sifon-za...tml#3179958a29

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •