Ставали въпрос за пчели всичко е важно.А боза без баница не може.![]()
Ставали въпрос за пчели всичко е важно.А боза без баница не може.![]()
За бозата като казваш,най–хубавата на времето се правеше в Тополовград/Кавакли/.От истинско просено брашно.Сега това боза ли е?Брашняна каша.Също като сниманото от брат Чанко. Такава чернилка ще ме е срам да я покажа в този уважаван форум от ценители на продукта ''пчелен мед''.Ако центрофугирам от такива чернилки,директно отива в графа ''за пчелите''.Е,сега вече ми се проясняват някои неща за този регион,Данчо.Комерсиалното толкова ги е обсебило,че не ги интересува от къде вадят меда ,за да го продадат на ближния.От такива пити при мен,меда остава за пчелите.Те тука е било разковничето на големите добиви в този регион,не само на брат Чанко.Визирам и други професионалисти с много кошери в любимия ми Бургаски регион.Все пак, четвърт от живота ми е протекъл там–волю–неволю там съм бил.Ти си приятел с брат ЧАНКО,дай му малко акъл.Да си подменя питите поне през година.Не е хигиенично такива чернилки да стоят в кошера/а камо ли и да вадиш мед от тя/,за пчелите,пък и за Пчеларя.Ей Данчо,да не би и ти да си такъв писюр и да продаваш мед от такива рамки?Ще ми паднеш в очите,момче!!!Ако не си доволен от предишния ми отговор– питай€Ще пиша само тук,ще чета само тук.Всичко друго е боза.
Като гледам часа, напълно си се забозил.Пишейки за мен, не на Друмев, а и до баба Пена да е-все ми е тая.
Имунизиран съм от такива, като теб -не можеш да ме трогнеш.
Помня те още от пререканията ти с Павката (градския) и не само, но не съм допускал, че си чак такъв крив злобар. При това многословен, с объркана мисъл и умряло чувство за хумор.
пп. бозата се прави от семена ( просо ,пшеница) , не от брашно.
И аз , като географ правя пътеписи , но ...
Ачо Василевса ви каза нещо . В-к Пчели бр.14 27 юли
Съгласен съм , но трябва и третиране .
Не е така .
Момчето пише и друго .
А , дали някой чете внимателно
Защо биеш тъпъна ?
Успокой се - https://www.youtube.com/watch?v=kKfybNLrFUA
Г-н Дончев , няма място за ,,ха-ха ,, .
Както храня пчелите , така и преподавам на учениците .
А сложи ли върху кошера малко натрошен восък?
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))