Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 293 от 807 ПърваПърва ... 193243283291292293294295303343393793 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,921 до 2,930 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Ставали въпрос за пчели всичко е важно.А боза без баница не може.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Ставали въпрос за пчели всичко е важно.А боза без баница не може.
    За бозата като казваш,най–хубавата на времето се правеше в Тополовград/Кавакли/.От истинско просено брашно.Сега това боза ли е?Брашняна каша.Също като сниманото от брат Чанко. Такава чернилка ще ме е срам да я покажа в този уважаван форум от ценители на продукта ''пчелен мед''.Ако центрофугирам от такива чернилки,директно отива в графа ''за пчелите''.Е,сега вече ми се проясняват някои неща за този регион,Данчо.Комерсиалното толкова ги е обсебило,че не ги интересува от къде вадят меда ,за да го продадат на ближния.От такива пити при мен,меда остава за пчелите.Те тука е било разковничето на големите добиви в този регион,не само на брат Чанко.Визирам и други професионалисти с много кошери в любимия ми Бургаски регион.Все пак, четвърт от живота ми е протекъл там–волю–неволю там съм бил.Ти си приятел с брат ЧАНКО,дай му малко акъл.Да си подменя питите поне през година.Не е хигиенично такива чернилки да стоят в кошера/а камо ли и да вадиш мед от тя/,за пчелите,пък и за Пчеларя.Ей Данчо,да не би и ти да си такъв писюр и да продаваш мед от такива рамки?Ще ми паднеш в очите,момче!!!Ако не си доволен от предишния ми отговор– питай€Ще пиша само тук,ще чета само тук.Всичко друго е боза.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    За бозата като казваш,най–хубавата на времето се правеше в Тополовград/Кавакли/.От истинско просено брашно.Сега това боза ли е?Брашняна каша.Също като сниманото от брат Чанко. Такава чернилка ще ме е срам да я покажа в този уважаван форум от ценители на продукта ''пчелен мед''.Ако центрофугирам от такива чернилки,директно отива в графа ''за пчелите''.Е,сега вече ми се проясняват някои неща за този регион,Данчо.Комерсиалното толкова ги е обсебило,че не ги интересува от къде вадят меда ,за да го продадат на ближния.От такива пити при мен,меда остава за пчелите.Те тука е било разковничето на големите добиви в този регион,не само на брат Чанко.Визирам и други професионалисти с много кошери в любимия ми Бургаски регион.Все пак, четвърт от живота ми е протекъл там–волю–неволю там съм бил.Ти си приятел с брат ЧАНКО,дай му малко акъл.Да си подменя питите поне през година.Не е хигиенично такива чернилки да стоят в кошера/а камо ли и да вадиш мед от тя/,за пчелите,пък и за Пчеларя.Ей Данчо,да не би и ти да си такъв писюр и да продаваш мед от такива рамки?Ще ми паднеш в очите,момче!!!Ако не си доволен от предишния ми отговор– питай€Ще пиша само тук,ще чета само тук.Всичко друго е боза.
    Като гледам часа, напълно си се забозил. Пишейки за мен, не на Друмев, а и до баба Пена да е-все ми е тая. Имунизиран съм от такива, като теб -не можеш да ме трогнеш. Помня те още от пререканията ти с Павката (градския) и не само, но не съм допускал, че си чак такъв крив злобар. При това многословен, с объркана мисъл и умряло чувство за хумор.
    пп. бозата се прави от семена ( просо ,пшеница) , не от брашно.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    И аз , като географ правя пътеписи , но ...
    Ачо Василевса ви каза нещо . В-к Пчели бр.14 27 юли
    Съгласен съм , но трябва и третиране .

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    И аз , като географ правя пътеписи , но ...
    Ачо Василевса ви каза нещо . В-к Пчели бр.14 27 юли
    Съгласен съм , но трябва и третиране .

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Не е така .
    Момчето пише и друго .
    А , дали някой чете внимателно

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Защо биеш тъпъна ?
    Успокой се - https://www.youtube.com/watch?v=kKfybNLrFUA

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Преди 100 години , нашите учители-пчелари са го нарекли спекулативно , а не стимулационно подхраване със захар .
    Затова , аз храня с мед .
    Да е ясно за някои колеги .
    Ха, ха...Г-н Иванов, ти в училище стимулационно ли преподаваш уроците или спекулативно?

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Г-н Дончев , няма място за ,,ха-ха ,, .
    Както храня пчелите , така и преподавам на учениците .

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    А сложи ли върху кошера малко натрошен восък?

Страница 293 от 807 ПърваПърва ... 193243283291292293294295303343393793 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •