Като не им трябват отворени горни прелки, защо точно по време на слънчогледа и най-голямата жега всички силни си изгризаха фибрана и все на едно и също място. Не от страни, не отзад, не отгоре.
Като не им трябват отворени горни прелки, защо точно по време на слънчогледа и най-голямата жега всички силни си изгризаха фибрана и все на едно и също място. Не от страни, не отзад, не отгоре.
Като си запрополяват прелките сами е довод, а като си правят нови сами не е. ОК щом така искате.
Друмев къде да ги хакна тея 50 стотинки бре човеко. Казвай какво не съм сложил?
Дървото не могат да го прегризят и за това както ги остави така ще са. Този нук (и другите прегризани) е на сянка и с мрежесто дъно и пак са изгризали горен отвор. Ако искаш равни условия трябва да сложим два фибранови при равни условия, единия с направена от нас горна прелка други без и да видим този с нашата ще остане ли така или ще прегризят и двата.
Аз пък ги пера 4 пъти в кофа-леген и с помията подхранвам-стимулирам. Ама тая година нещо не ми харесва как си вземат стимулантите...още от пролетта е така...
Искам да попитам, като говорим толкова за мрежести дъна, големи отвори, широко отворени прелки, защо все пак пчелите заклейват прелките? Защо не прогризват стените, таваните, дъната, че да им е по - чист въздуха в кошера?![]()
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))