Мълчание.
Или са заети с правене на отводки от "оправения" кошер или витае траурно настроение.
"Специалистите" също мълчат.
Не се пише по темата защото вариантите не са много. Или се е оправил или е загинал и при двата варианта вече няма нужда от помощ.
Аз днес /вчера/ ликвидирах търтовка чрез изтръскване върху една плоскост и придърпване на съседния кошер наполовина към мястото на търтовката. След 15 минути всички пчели се прибраха в новия кошер. Убити пчели не видях. Ще наблюдавам този кошер за последствия от налитането.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
И аз , чакам отзиви за семейството .
srg , нали това искаше ?
Те пак ще станат два, нека да го видя този подсиления от налитането как ще е. Вместо да се боря с търтовката, по-лесно ми е да направя отводка от налетяния кошер чрез разделяне на две. Така и така е свободно мястото пак да сложа празния кошер до него и да разделя и летящите.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Преди години,една търговка след като я стръсках и махнах кошера налетя във съседният и уби неговата майка за това вече не правя такива гимнастики придавам някоя стара майка ако я приемат добре ако не искат проблема се решава с газовата горелка над вечер.Другото според мен е загуба на време и средства
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))