Завидими и ти на височината веднага се усети.Сега гоня нов рекорд.
Е ти не чува ли как пращеше.Но като искам височина на пчелите така ще е.Да видя на колегите лесно ли е с тия височини.
![]()
Разбрах,че се купува Конвенционален и Био мед.Някой може ли да ми каже да ли се изкупува Еко мед,че аз само такъв има?
Това е ПИТБУЛ /щом е уплашила млад надъхан пчелар и стар изпитан ветеран/ не е шега работа има си охрана пчелите убиици действат на този принцип пращат първо нинджите да утрепат майката после идва тяхната царица с охрана и превземат вражеското пчелно семейство. Това наподобява на Делтата метода а миналата седмица се убедих колко бързо действа с две пити по средата през една е без майка ама разкатават играта на търтовките за нула време.
Ще мине време и ще разберем.
И аз имам един кошер питбулски.На 3 метра да си от него и ако те подушат става страшно.Ще направя и аз същия експеримент да видим какво ще се получи и при мен.
Е,че то човек от къде да знае кога от къде ще задуха.Чадър сложих,сега и ветропоказател ли да взема с мен.
![]()
В момента има 20 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 20 гост (и))