Рости, ти направо им разказа играта на някой хора в тоя форум. Толкова време загубиха да пишат, че не е възможно такова развитие на семействата, а ти за капак снимки. Сега ще кажат, че горните са празни.
Рости, ти направо им разказа играта на някой хора в тоя форум. Толкова време загубиха да пишат, че не е възможно такова развитие на семействата, а ти за капак снимки. Сега ще кажат, че горните са празни.
Защо, някой казват, че три коруса ЛР стигат на кошер.
Заиграх се да изрязвам снимките, но не мога да ги кача ако не го бях направил. Първата е от 02.05.17, а втората е от 31.05. 17111111.jpg
Определено това са изключения и са 1-2% от общата маса. Просто при тези са минали противороевите мерки добре и не се е наложило делене или роене. Бройката на такива рекордьори може да е значително по-голяма ако роенето не съществуваше ама то тогава и само от такива щеше да има смисъл защото цената на меда щеше да е мега смешна (не че сега не е ).
Правя и едни експерименти с двусемейни които се превръщат в двумайчини за слънчогледа и след това се трансформират в две много силни отводки и силно основно семейство ама ще видим какво ще стане. Тях не съм ги снимал ама днес може да ги щракна. На 6 корпуса са и преливат от пчели. Миналата седмица им взех по два корпуса мед и остана по още два. На единия сложих един празен (стана на 5к-са),а на другия два празни(остана на 6 к-са). Работят се задължително от двама човека, но ти се "напълва душата" като ги отвориш.
Готино, но отзад много ниски.
![]()
Кефиш, колко семейства са така, дори и да е истина.
Е и как е ?
Тези ги смятам много лесно.Осем рамков ДБ с магазин и ЛР корпуси. Магазина остава за зимата, корпусите са=на две тенекии мед.
![]()
Малка ти е висулката.При мен бяха изградили и 3 далачета под капанчето.18дневен рояк е вече с 10 рамки пило.Довечера ще покажа клипа за не верващите.
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))